Откриха нови 6 тела в близост до местното гробище в

...
Откриха нови 6 тела в близост до местното гробище в
Коментари Харесай

Откриха още незаконно погребани тела край Клисура

Откриха нови 6 тела наоколо до локалното гробище в село Клисура, които вместо да бъдат кремирани, са било нелегално заровени.

" Мога да потвърдя, че са открити нови тела, не могат да видят тъкмо броя им ", съобщи представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова по БТВ. Работи се по определяне на тяхната идентичност.

" В момента сътрудниците не престават да работят, с цел да се откри и интервала на гибелта. Необходимо е да се съберат и доказателства по отношение на изискванията, в които са предстояли тленните остатъци на хората и доста други неща ", означи Десислава Петрова.

На място през целия ден имаше полицейски коли и кола за спешна помощ, с която най-вероятно се извозват телата.

Така общият брой на нелегално заровените хора към този момент е 13. От Районната прокуратура в София оповестиха, че следствените дейности не са спирали.

Само преди пет дни полицията разкри огромна скица за противозаконни погребения откакто бяха открити телата на седем души в покрайнините на София край Банкя. По случая беше арестуван 51-годишен мъж. По първични данни той правил погребенията вместо кремиране от години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР