Откриха нива с 5400 растения марихуана, съобщиха от полицията. В

...
Откриха нива с 5400 растения марихуана, съобщиха от полицията. В
Коментари Харесай

При спецакция във Варненско: Откриха нива с 5400 растения марихуана /снимки/

Откриха равнища с 5400 растения марихуана, оповестиха от полицията.
В хода на извършена на 28 и 29 септември, профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност, в землищата на селата Сава и Аспарухово наоколо до язовир Цонево, униформените разкрили равнища с повърхност към 2.5 дка.
В нея, в редици и на еднообразно разстояние едно от друго, били засадени близо 5400 растения от рода на конопа. За развъждането им била построена поливна система за капково напояване с пръскачки, захранвана от генератор за ток.
В хода на процесуалните дейности са конфискувани също голям брой торове и препарати за растителна отбрана и други движимости, съотносими към случая. За период до 24 часа са арестувани две лица, за които се открива възможна съпричастност към развъждането на растенията. Извършени са претърсвания на адрес във Варна.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава и сега под наблюдението Районна прокуратура-Варна.
В хода на интервенцията са тествани 15 и са профилактирани 33 лица от престъпния контингент.
Образувани са две бързи полицейски производства - за владение на опиати и за ръководство на МПС след приложимост на опиати, за установени нарушавания при ръководство на Моторно транспортно средство са формирани 18 акта и 22 фиша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР