Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг в района

...
Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг в района
Коментари Харесай

Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг преди „Лесово“

Откриха нелегално сложени знаци , водещи към частен паркинг в региона на „ Лесово “, оповестиха от полицята.

В ОД на Министерство на вътрешните работи е бил получен сигнал, че на републиканския път I-7, пред частeн паркинг отдясно преди пункта, са сложени знаци, указващи ред за нахлуване в паркинга и на процедура подвеждащи водачите.

При подхванатата на 14 юли инспекция на място, основен контрольор Тодор Мишинев, шеф на бранш „ Пътна полиция “, открил сложени поредно конфигурации пътни знаци - Т6-Пътно транспортно средство, за което се отнася знакът със знак за товарен автомобил; за автомобил и за рейс, Т11-Посока към обект-надясно; Д 20-Платен паркинг), и уведомил за констатираното Областното пътно ръководство.

При осъществената взаимна инспекция в базата данни за въведената организация на придвижване в пътния сектор на ръководството станало ясно, че за посоченото място е очакван единствено един пътен знак „ Д 19-Паркинг “, а описаните табели са сложени незаконосъобразно.

В наличието на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, който е в командировка в района във връзка със стартиралите взаимни контролни дейности на граничните пунктове " Капитан Андреево ", " Лесово " и " Малко Търново ", непозволено поставените пътни знаци бяха демонтирани. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР