Откриха мъртва майката на две деца от пловдивското село Пъдарско,

...
Откриха мъртва майката на две деца от пловдивското село Пъдарско,
Коментари Харесай

Откриха мъртва майка на две деца в Пловдивско, разследват убийство

Откриха мъртва майката на две деца от пловдивското село Пъдарско, която два дни бе търсена от полицията , заяви .

Наблюдаващият прокурор по делото Димитър Молев съобщи, че версията за ликвидиране се е удостоверила.

Задържан за разпит е брачният партньор на дамата. Двамата били разграничени от известно време. Според неофициална информация той е направил цялостни признания за убийството. 



Първоночално бе обявено, че  28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца е била в неопределеност от петък сутринта , когато е тръгнала за работа. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, откакто околните и безрезултатно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта в петък, заяви. 

Криминалистите от районно управление (на МВР) в Раковски са претърсили цялата местност.  По неофициална информация, роднините първи са почнали издирването на дамата по нормалния и маршрут, където разкрили транспортното средство, с което се движела . До него са открити персоналните и движимости, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. 

Преди да бъде открит натрупа на 28-годишната Фанка Ангелова, бе обявено, че според проверяващи следите водят към ликвидиране. В момента се ревизират къщи, дворове и градинки в селото, което е в община Брезово. Вещите на младата жена, която е майка на две деца, са били открити в бунар, оповестява.

Кметът на село Пъдарско Мария Вълева съобщи, че не е получила нито писмени, нито устни тъжби от жертвата за тормоз.

Това е втори сходен случай за последните 10 дни в този регион, след изгубването на детето на сирийски бежанци, настанени в близкото до Раковски с. Болярино. Тогава казусът завърши с щастлива развръзка, тъй като дребната Рейсян бе открита жива и здрава още същата нощ край селото. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР