Откриха жена на хърватски остров в Адриатическо море, която не

...
Откриха жена на хърватски остров в Адриатическо море, която не
Коментари Харесай

Откриха жена нa адриатически остров, която не знае коя е и как е попаднала там

Откриха жена на хърватски остров в Адриатическо море, която не помни коя е и по какъв начин е попаднала там.

На дамата, за която се счита, че е на към 60 години, е оказана здравна помощ, откакто е била открита на 12 септември на остров Крък в Северна Хърватия, се споделя в изказване на локалната полиция. Хърватските управляващи са популяризирали фотография и изложение на дамата. Тя е със приблизително телосложение и висока към 165 сантиметра, с руса коса до раменете и сини очи.

„ Тя приказва британски, само че не помни самоличността си ", споделиха от полицията. " В момента се намира в болница и е в устойчиво положение. "

Няколко души са се отзовали на апела на полицията за информация, само че и до момента самоличността на дамата остава мистерия.



Тя е видяна на брега от риболовец с лодка, който е подал сигнала, оповестява локалния канал 24 Sata. 14-членен екип на хърватската планинска избавителна работа е съумял да стигне до мястото, откакто минал през скалист и съвсем непроходим терен съвсем 2 километра.

" Долу на брега открихме жена с леки пострадвания, тя също имаше няколко драскотини и беше извънредно обезводнена и изтощена. Тя едвам съумя да поеме няколко глътки вода ", е споделил един от членовете на избавителния екип.

„ Поставихме я на носилка, тъй като не можеше да върви, и я транспортирахме до болничното заведение ", обясниха от планинската избавителна работа. Жената не е знаела от кое място е пристигнала или по какъв начин е попаднала на острова, допълват спасителите. Тя нямала документи или мобилен телефон, а наоколо нямало кола или друго транспортно средство.

Районът, където е открита дамата, е доста каменист и на практика недосегаем по море или пешком.

Крък е най -големият от хърватските адриатически острови и известно място измежду посетителите на страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР