Откриха изгоряла колата, с която беше предизвикана катастрофата, при която

...
Откриха изгоряла колата, с която беше предизвикана катастрофата, при която
Коментари Харесай

Откриха изгоряла колата, с която беше убита 22-годишната студентка в Шумен

Откриха изгоряла колата, с която беше провокирана злополуката, при която почина 22-годишна студентка от Шумен. Луксозният автомобил е бил оставен на полицейски паркинг в село Царев брод, където се съхраняват колите, с които са осъществени тежки закононарушения.
Още по темата
Мястото е строго охранявано и достъпът до него става по специфичен ред и списък на лицата, които желаят да влязат, заяви Българска национална телевизия. Версията е, че колата се е самозапалила. На паркинга има видеонаблюдение. Твърди се, че от него се вижда, че няма интервенция върху колата. 

Разследването за злополуката в Шумен, при която почина младо момиче, отива в националното разследване, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева. Тя означи, че следствието се чака да пристигна в София по предложение на шуменската прокуратура.

 Стотици хора изпратиха починалата при злополука Светомира Виж още

В петък шуменският областен съд пусна Кюркчиев под " домакински арест ". Решението на съда не е дефинитивно. Прокуратурата може да стачкува пред апелативния съд във Варна.

Инцидентът стана към 21:20 часа на 28 септември на кръгово кръстовище на бул. " Цар Симеон Велики " в Шумен сред два автомобила. Вследствие на конфликта 22-годишна жена, управлявала едното транспортно средство, умря, а возещата се до нея пътничка бе настанена в болничното заведение в Шумен със междинна телесна щета. Обвинен за случая е Живко Кюркчиев.

По време на делото стана ясно, че младежът е управлявал колата си с 94 км/час при позволени 50 км/ч. Изследване на биологичен материал в лаборатория не е открило съществуване на опиати. При полевия тест след злополуката беше регистрирано съществуване на амфетамини.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР