Открай време се смята, че жената е главният манипулатор в

...
Открай време се смята, че жената е главният манипулатор в
Коментари Харесай

Само жените ли са хитри лисици? Ето как манипулират мъжете

Открай време се счита, че дамата е основният манипулатор в една връзка. Тя е хитрата лисицата, която обикаля към обичания си и прави всичко допустимо, с цел да получи подарък под формата на палто от норка. Тя е тази, която при всеки спор стартира да рони крокодилски сълзи, карайки колегата си да изпива възприятие за виновност. Представителките на нежния пол знаят стотици способи, с цел да повлияят на индивида до себе си, започвайки от яденето и завършвайки с манипулирането посредством децата. И наподобява, че мъжът просто е жертван да извършва желанията на обичаната си. Но това е по този начин единствено на пръв взор. Защото мъжете също са големи манипулатори, които владеят десетки способи, с които да окажат въздействие върху дамата до себе си. Прилагайки умелото едни или други средства за операция, мъжете обръщат обстановката по метод, който им е от изгода. Нека разберем дружно с какъв боеприпас за влияние разполагат представителите на мощния пол.

Комплименти
Ласкателството е един от главните способи за манипулиране, които мъжете владеят до съвършенство. Най-лесният метод за влияние върху една жена си остават комплиментите. И на мъжете въобще не им пука дали тя в действителност е красива, дали фактически има луксозна дълга коса и зелени очи, които могат да подлудят всеки. Важното е тя да повярва на думите на ухажора си и да се разтопи от наслаждение. Когато един мъж прави похвали на някоя дама, той я подарява с луксозен букет от приятни страсти. Приемайки сходен подарък, тя не може да му откаже нищо. Това е типичен вид за манипулиране.

Пари
Мъжът изкарва парите, което значи, че той разполага със средствата и може прелестно да ръководи половинката си. За състоятелния мъж това е главното средство за операция, а и други не са му нужни. Ненапразно са споделили: „ Който заплаща, той поръчва музиката “. В случая фразата може да се перифразира по следния метод: „ Докато имам пари, тя ще е изцяло подвластна от мен “. Подобно мнение е доста известно в актуалното общество, да не приказваме, че се споделя от огромна част от дамите. Редовно четем за нещастните дами на олигарсите, които живеят в „ златна клетка “ и непрекъснато търпят унижението, на което ги подлагат мъжете им. Но с цел да упражнят сходен метод на влияние, въобще не е належащо да са олигарси. Достатъчно е дамата да е подвластна от тях в веществен проект. В този случай тя може да бъде сполучливо ръководена и да получава пари и дарове против секс и уют в фамилното гнездо. Мъжът й даже може да изчезне за няколко дни по свои персонални каузи, а тя постоянно ще го моли да се прибере със безценен подарък. Понякога, ако миролюбивият контракт пари против осъществяване на предпочитание престане да работи, някои мъже стартират да шантажират половинките си, заплашвайки да прекратят връзката, в случай че тя продължи да пренебрегва желанията им.

Съжаление
До операция посредством страдание прибягват тези мъже, които нямат пари, с които да влияят на дамите до себе си. Представителките на нежния пол са състрадателни по природа и мъжете ловко се възползват от този минус в името на подлите си цели. Манипулаторът може да опише на жертвата си по какъв начин бизнесът му е банкрутирал по виновност на сътрудниците му или по какъв начин е напуснал фамилията си, оставяйки всички пари на жена си и децата. Целта е една – да провокира страдание у момичето, то да му предложи нежното си рамо, пари или други богатства, от които той толкоз доста се нуждае. Между другото, мъжете прибягват до страдание и в най-баналните обстановки, да вземем за пример когато не желаят да оказват помощ в семейството. Оплаквайки се, те могат да измолят всичко – от масаж до вечер в компанията на другари.

Заплашване
Психолозите са на мнение, че до този тип операция нормално прибягват комплексираните и слаби мъже, които не са съумели да се осъществят в живота и изкарват злобата си върху слабите и беззащитни дами. Ако при започване на връзката те са благи и предупредителни, то когато стартират да живеят дружно с обичаната си, се трансформират в същински мъчители и тирани. Те се стараят да управляват всяка стъпка на половинката си, изискват от нея цялостен доклад, а при положение на непокорство са подготвени да употребяват физическа мощ. Ако след първите признаци на експанзия дамата не напусне сходен мъж, напълно скоро той ще прекърши волята й и ще я трансформира в изцяло следена кукла. Такава жена в никакъв случай няма да се оплаче в полицията и няма да потърси помощ от околните си, с цел да се отърве от издевателството. Тя ще извърши безусловно всичко, което мъжът изисква от нея.

Секс
На пръв взор наподобява, че операцията благодарение на секса е непокътната женска марка. Истината обаче е, че мъжете доста постоянно употребяват половия акт като средство за въздействие. Не всички дами могат да се манипулират благодарение на секса. Получава се единствено при тези, които се влюбват до уши в колегата си. Чрез секс манипулират тези мъже, които са уверени в своята неотразимост, имат огромно мъжко достолепие и са машини в леглото. Когато схванат, че с тях дамите изпитват голямо наслаждение, стартират да се възползват от това. Партньорката им ще получи същински секс маратон, само че когато нещо съгреши, ще бъде лишена от висшото наслаждение. И в случай че мъжът, останал на изсъхнало, постоянно може да си откри сътрудник за секс, при дамите нещата стоят по малко различен метод. Те ще страдат от неналичието на секс и от ден дневно ще стават все по-податливи и сговорчиви.

Истерия
Това е публикувано средство за манипулиране, към което прибягват слабите и неуверени в себе си мъже. При всяка една обстановка, която не ги устройва, те стартират да крещят, поставяйки дамата на мястото й. Например, в случай че тя си е купила скъпа рокля, без да съгласува разноските с него, с викове и обвинявания той й демонстрира, че по този начин не би трябвало да се прави и идващия път тя ще намерения три пъти, преди да реши да си купи нещо. Истеричните викове при такива мъже ще се трансфорат в всекидневие. Това е техния метод да влияят на партньорката си, средството им за манипулиране, с което ще създадат дамата до себе си елементарно управляема. Разбира се, не всяка дама би търпяла сходно отношение. Но това средство за влияние доста прилича заканите. Въпреки че истеричният мъж няма да вдигне ръка на жена си, той оказва влияние върху нея благодарение на викове, хули и обиди.

Тотална грижа
Всяка жена мечтае за грижлив мъж, който ще се натовари с решаването на всички проблеми и ще й обезпечи протекция. Някои мъже се нагърбват с това дотам, че го трансформират в средство за операция. Такива господа не пускат половинката си сама даже до магазина. Те сами избират облеклата й, записват я на подобаващия фитнес или й избират занимание, с което да запълва свободното си време. Те са тези, които вземат решение какво ще яде, пие и носи дамата до тях. Подобна извратена грижа трансформира дамата в същинска робиня, която не е в положение да направи и една крачка без помощта на свръхгрижовния си сътрудник. Обикновено сходни способи за операция употребяват неуверените в себе си мъже, които са се сблъсквали с изменничество и се боят да не изгубят обичаната си.

Обещания
Понякога, с цел да управляват една жена и да я накарат да танцува по свирката им, мощният пол употребява банални обещания. Обикновено до тях прибягват мъже, които мечтаят да получат от дамата материално благосъстояние или секс. На сходна въдица обаче се хващат единствено дами, които са привикнали да гледат света през розовите си очила. Достатъчно е единствено мъжът до тях да им опише за бизнеса си, с помощта на който и двамата напълно скоро ще се заринат с пари, и тя е подготвена да даде всичките си финансови средства, с цел да може този миг да пристигна по-скоро. На такива дами мъжът може да обещае, че ще се раздели с актуалната си половинка и ще им направи предложение за брак. Тази техника постоянно се употребява от женени мъже, които си търсят държанка. Истината е, че доста скоро тези дами схващат, че всички обещания са били празни приказки. А откакто осъзнаят какъв брой тривиално са били лъгани, ще изчезне и опцията за операция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР