Откраднати са 20 от ремонтираните през миналата година 4,6 км

...
Откраднати са 20 от ремонтираните през миналата година 4,6 км
Коментари Харесай

Откраднати са 20 пътни знака от път край Разград

Откраднати са 20 от ремонтираните през предходната година 4,6 км от път III-4904 О.п. Разград – Кубрат/ - ж.п. гара Разград - /Разград – Дянково/, преминаващ край Северната индустриална зона на Разград. Щетите са за 4 652 лева Ремонтът на третокласния път стартира през февруари м. година и приключи в края на септември. Отсечката е с значимо значение за директния трафик и е съществена връзка за Северната индустриална зона на регионалния център.
Кражбата е открита от чиновници на Областно пътно ръководство - Разград при осъществяване на обход на трасето. Знаците и металните стълбчета са изрязани с ъглошлайф. За вредите е сигнализирано ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград.
 14 идентични знака на улица от 360 метра? Възможно е! (СНИМКА) 14 идентични знака на улица от 360 метра? Възможно е! (СНИМКА)
На пътна права с дължина 360 метра в село Мадан един и същи пътен знак за преимущество беше подложен неведнъж през към 10 метра. С...
моли пътуващите по републиканската пътна мрежа да осведомят неотложно органите на Министерство на вътрешните работи, в случай че виждат недобросъвестни жители, извършващи вандалски актове или кражба на пътни такъми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР