Откраднатата сума от обменното бюро в района на автогарата в

...
Откраднатата сума от обменното бюро в района на автогарата в
Коментари Харесай

В ограбеното обменно бюро в Хасково е проникнато през дупка в стената

Откраднатата сума от обменното бюро в региона на автогарата в Хасково, обрано през миналата нощ, е 30 хиляди евро и 30 хиляди лв., оповестиха пред публицисти от Районната прокуратура. От там прецизираха, че престъпната демонстрация е осъществена в интервала 22:30ч. - 3:00ч. на 2-ри против 3 ноември.

 Обраха обмен бюро в центъра на Хасково Виж още

В обекта е проникнато от задния вход на жилищния блок, където се намира обменното бюро, откакто към обекта от мазетата на блока е била избита дупка в стената. Използвани са и механически средства.

Все още не е ясно какъв брой души са работили в обира, както и за какво не се е задействала работещата охранителна система. Досега са разпитани 12 очевидци, следва назначението на експертизи. Работи се по няколко версии, сподели районният прокурор Румен Сираков.

По думите му по случая е формирано досъдебно произвеждане, а на местопроизшествието са направени няколко огледа. Иззети са материални доказателства. Предстоят назначение на експертизи. Текат интензивни издирвателни мероприятия от страна на органите на полицията, под управлението на прокуратурата.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР