Откраднат живот свърши окончателно, но актьорите от сериала са все

...
Откраднат живот свърши окончателно, но актьорите от сериала са все
Коментари Харесай

Неда Спасова с интересен маратон, който продължава по цели 14 часа

" Откраднат живот " свърши дефинитивно, само че актьорите от сериала са към момента в съзнанието на почитателите. Макар и към този момент зад тила им, " Откраднат живот " несъмнено е оставил огромна диря в живота и кариерата им. Една от актрисите, за които се оказа доста сполучливо присъединяване в здравната сага, несъмнено е Неда Спасова, която признава, че е научила много около епизодите.

" Още от самото ми влизане в сериала започнах да се интересувам доста повече от проблемите на медиците ни. Поддържам положителни взаимоотношения с един от консултантите на сериала – операционната сестра Маргарита Симеонова. Тя постоянно, с изключение на медицинските проблеми и техническото правдиво осъществяване на дейностите в сериала, ми разказваше за проблемите, които имат и сестрите, и докторите. Липсата на фрагменти, неналичието изобщо на опитни фрагменти, ниското възнаграждение и денонощния труд. А цялата обстановка просто ми потвърди за следващ път по какъв начин лекарската специалност е задача. И без лекарите – не можем. Сигурно някой ще ми опонира, че не всички лекари са положителни и съзнателни, несъмнено е по този начин. Но и не всички хора са положителни и съзнателни ", показа чаровната актриса в изявление за " Телеграф ".

Виж още:

Актрисата е много заета с други и доста забавни планове. " През юни и юли играем в театъра. Репетираме. Аз преподавам и " Сценична тирада " на студентите в НАТФИЗ. Техните изпити са отсрочени за август. Ще е хубаво да имам една седмица, в която да си умря и в случай че я има – това ще е в България ", споделя още актрисата.

В свободното си време Неда въпреки всичко се забавлява, като признава, че има едно обичано занятие - да си прави по 14-часови маратони със сериали. " Гледам филми, сериали, чета, шетам, готвя… Това са нещата, за които просто не ми остава време, когато ми е запълнено всекидневието с работа. Много обичам, когато имам време, да си върша маратон със сериал. Рекордът ми е 14 часа без прекъсване ", сподели още тя.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nedaspasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР