Откраднат 8-футов модел на горила е намерен разрязана наполовина в

...
Откраднат 8-футов модел на горила е намерен разрязана наполовина в
Коментари Харесай

Открадната 8-футова горила е намерена разполовена - една година след като е била отвлечена от градинския център

Откраднат 8-футов модел на горила е открит разрязана на половина в Обединеното кралство, една година откакто е била отвлечена от култивиран център.

Работници, наети по пътищата, откриха модела от фибростъкло, който беше нарязан на две и оставен до A92 в североизточната част на Шотландия сред Дънди и Арброт предходната седмица. Наречена „ Гари Горилата “, „ задната част “ на скулптурата беше превозена до пътно хранилище, където член на личния състав си спомни странната кражба предходната година от култивиран център в Карлук, Ланаркшър.

Полицията заключи, че е подправена и сподели, че е един от „ братята “ на Гари. The Daily Record оповестява, че неговият притежател, Андрю Скот, е бил " малко отчаян ", че е възстановил единствено част от Гари, само че се надява, че в последна сметка ще намерят неговата " по-добра половина ".

Той сподели: „ Вече бях в Tesco, с цел да купя Gorilla Glue с вярата, че можем да си върнем другата половина. Това е много чист прорез по целия му торс, тъй че би трябвало да м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР