Откраднаха ценен кадър от Нова ТВ В бТВ посрещат Коледа,

...
Откраднаха ценен кадър от Нова ТВ В бТВ посрещат Коледа,
Коментари Харесай

бТВ уволни некадърниците, които я съсипаха

Откраднаха скъп кадър от Нова ТВ

В бТВ посрещат Коледа, треперейки от боязън от всеобщи чистки. След тоталния провал на рейтинга през есенния сезон малкия екран сменя и програмния шеф, и шефа на отдел „ Човешки запаси “, които съгласно мнозина са огромните виновници за сриването на гледаемостта на малкия екран, написа Уикенд.

За програмата към този момент ще се грижи Апостол Пенчев, който беше програмен шеф и преди 9 години, а в последните 5 години работеше на същата позиция в конкурентната Нова Тв. Именно той изстреля Нова в орбитата по рейтинг с точните си решения какво да се излъчва в медията.

С назначенията и уволненията в трупата пък ще се занимава Дарина Петрова, която е работила в разнородни браншове, само че не и в медийния.

Уволнението на досегашния програмен шеф на бТВ Христо Хаджитанев най-вероятно е подготвяно от дълго време, защото Апостол Панчев подаде предупреждение за овакантяване на Нова ТВ още при започване на октомври. На овакантената от него позиция медийната група назначи близката до Маги Халваджиян Светлана Василева.

Приносът на Апостол Пенчев за Нова ТВ е голям. Той съумя да изведе малкия екран до лидерската позиция, постигайки рекордна гледаемост. бТВ дишаха праха на излъчвания като „ Хелс Китчън “, „ Като две капки вода “ и няколко български сериала.

Явно това е направило усещане на шефа Ралф Бартолайт, който е поканил някогашния чиновник да се върне на остарялото си място.

В същото време бТВ се срина в последните години и съгласно работещите в малкия екран за това са отговорни фрагментите от висшия управнически ешалон.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР