Откраднаха куче пред голяма верига хранителни магазини в София. Собственичката

...
Откраднаха куче пред голяма верига хранителни магазини в София. Собственичката
Коментари Харесай

Мъж открадна куче пред столичен магазин

Откраднаха куче пред огромна верига хранителни магазини в София. Собственичката го оставила начело, както постоянно, до момента в който пазари, вързано на каишка. Когато излязла, кучето го нямало.

На записи от охранителни камери се вижда кой е крадецът. Полицията също го търси. Случаят е от столичния квартал „ Манастирски ливади ”.

На 5 декември Силвия Димкова влезнала в огромен хранителен магазин в квартала и както всякога, завързала извън кучето.

„ Имаме я от 4 години и всеки ден пазарим с нея. Ако е отвързана, тя е подготвена да ни чака пред входа ”, описа пред Нова Димкова.

Когато в понеделник видяла, че кучето не я чака, незабавно почнала да го търси. Поискала и видеозаписи от прилежащи обекти. На идващия ден получила позвъняване от мъж, който споделил, че е видял кучето на прилежаща улица.

„ Поисках услуга от обектите, да ми дават записи. Получих удостоверение, че това е моето куче. Единственото, което знам за индивида, е от описанието, което ми даде мъжът, който го е видял ”, описа Димкова.  

Собствениците са подали тъжба в полицията. Освен това са оповестили премия, в случай че някой помогне за откриването на кучето.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР