Отключен е за всички оператори, които поддържат стандартаMotorola razr съчетава

...
Отключен е за всички оператори, които поддържат стандартаMotorola razr съчетава
Коментари Харесай

Motorola razr – първият смартфон само с еSIM

Отключен е за всички оператори, които поддържат стандарта

Motorola razr съчетава типичен дизайн и съвременни технологии като eSIM
(снимка: Motorola)

Motorola razr, съчетаващ в себе си типичен дизайн и нови технологии, е първият в света и единствен все още смарт телефон, който няма  физически слот за SIM карта, оповестиха от компанията .

Моделът идва с новия формат еSIM („ embedded ” SIM), който съставлява вграден в телефона чип, съдържащ цялата информация. Той може да бъде препрограмиран да употребява оператор по избор, единствено с едно позвъняване, без да се постанова персонално наличие на потребителя.

На процедура телефонът е отключен към всички оператори, поддържащи стандарта eSIM, който носи няколко съществени изгоди:

Първо: не е нужен физически притежател, което значи, че се пести време в офисите на мобилните оператори при проблем с картата, по- елементарно става промяната на проекти, по-бързо е превключването сред разнообразни услуги.

Второ: еSIM е в пъти по-малка от нано-SIM картата и по-надеждна, което значи повече място в телефоните – за памет, по-издръжливи акумулатори или за задачите на сгъваемия дизайн. Не единствено телефоните, само че и всички устройства и аксесоари могат да бъдат по-малки, по-елегантни или с всевъзможни форми.

Трето: Можем да избираме с кого и по-какъв метод да се свързваме. Можем да разделяме гласови услуги от мобилни данни. Например, желаеме да използваме диалозите през един проект, поради гласовата услуга, само че и втори проект с мобилни данни, тъй като изискванията са по-добри или 5G мрежата e с по-голямо покритие.

Смартфонът с еSIM ще донесе изгоди за консуматори, които употребяват повече от един номер, за бизнес пътуващите, с цел да не сменят SIM карти в чужбина, за пътешествениците и всички останали, които желаят по-удобни мобилни технологии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР