Отказвайки подкрепата на БСП, Има такъв народ хвърли спасителен пояс

...
Отказвайки подкрепата на БСП, Има такъв народ хвърли спасителен пояс
Коментари Харесай

Велизар Енчев съзря подкрепа от ИТН за ГЕРБ

Отказвайки поддръжката на Българска социалистическа партия, " ИТН " хвърли избавителен пояс на ГЕРБ. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от Българска социалистическа партия Велизар Енчев. Според него  Има Такъв Народ е обслужила ГЕРБ.

" В момента, в който Трифонов съобщи, че не желае поддръжката на Българска социалистическа партия, от този миг стана ясно, че държавно управление не може да има. Ако в действителност искаше да демонтира модела ГЕРБ, трябваше да одобри протегнатата ръка на Българска социалистическа партия, което значи, че Слави Трифонов обслужва непосредствено партия ГЕРБ ", безапелационен бе депутатът.

Той съобщи още, че в групата на " ИТН " няма нито един човек който да става за министър председател. Според Енчев това значи, че не са мислили да ръководят, а да бъдат патерица на властта. Според Енчев партията " ИТН " обслужва ГЕРБ и Движение за права и свободи, написа lupa.bg.

По думите му Изборния кодекс е бил изменен в последния миг, с цел да подсигурява увеличение на резултата на Движение за права и свободи в Турция. " Гласува се единствено в посолствата на Република България, а втората, която беше призната, че може да се гласоподава в секции отвън посолствата със заявление от 40 индивида, това е юридическа пробойна. Аз съм мощно изумен от реакцията на президента, който пусна закона, вместо да го върне за прегласуване и да наложи несъгласие ", сподели още Енчев.

" Не бих желал служебното държавно управление на Радев да наподобява като служебното държавно управление на проф. Герджиков, защото то беше неуспех. Иска ми се да продължи работата на Комисията за проверката на ръководството на ГЕРБ. Прокуратурата би трябвало да се самосезира ", съобщи Енчев.

Той изрази учудването си от възможния министерски пост на Деница Златева в служебното държавно управление.

" Силно ще бъда сюрпризиран в случай че президентът Румен Радев предложения госпожа Деница Златева, която е приела да бъде ръководещ шеф на едно от най-големите енергийни сдружения в България, което значи, че влиза в кохортата на партия ГЕРБ. Аз не бих приел нейната кандидатура, като кандидатура на Българска социалистическа партия, това е персонално мое мнение ", добави той.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР