Отказвам се от идеята да бъда в партията на Слави

...
Отказвам се от идеята да бъда в партията на Слави
Коментари Харесай

Мис Еротик от цвят на цвят: Вече не подкрепям Слави, отивам в друга партия

" Отказвам се от концепцията да бъда в партията на Слави Трифонов! „ ИТН “ се срина съвсем до края на границата за влизане в Народното събрание. Това отваря вратите към новата партия на Стефан Янев, която ще се появи скоро и мисля да отида в нея. "



Това показа пред „ България Днес “ носителката на купите „ Мис еротик “ и Мис Лом Кати Ермакова. Тя е разочарована от тотално сриване на рейтинга на политическата групировка на Слави Трифонов, която е част от ръководещата четворна коалиция.

" Разочарована съм и от Кирил Петков, старите хора също се подведоха по младите управленци. Коалицията няма да издържи цялостен мандат и ще падне, отиваме на предварителни избори ", безапелационна е еротичната моделка. Нейната последваща цел е да завоюва състезанието „ Мис Силикон “, като за задачата ще постави по 350 кубика импланти във всяка гърда.

Ерменкова към този момент е почнала своята политическа случка. Тя бе кандидат-депутат от листата на „ Републиканци за България “. След като партията на някогашния вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов не съумя да прескочи 4-процентовата преграда за влизане в националното заседание, пред Кати се открива нова опция да  атакува Народното събрание.

" Скоро ще бъде учредена партията на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев и съществено обмисля опцията да се причислят към нея “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР