Отказвам се от акробатиката и вече съм зам.-кмет на Ямбол.

...
Отказвам се от акробатиката и вече съм зам.-кмет на Ямбол.
Коментари Харесай

Любовникът на Мария Игнатова спира с гимнастиката

„ Отказвам се от акробатиката и към този момент съм зам.-кмет на Ямбол. Готов съм на всевъзможни жертви за обичания си град и ще го създадем като дребен Париж ”. Това даде обещание някогашния ухажор на Мария Игнатова–Енчо Керязов, който се отхвърли от спорта, научи HotArena.

Керязов, който дълги години участваше в разнообразни интернационалните спортни надпревари, взе решение да се отдръпна от спорта и да се посвети на политиката. Семейството му също се изненадало от решението му, само че го подкрепили.

„ Майка ми се радваше, че съм се върнал. Тя мечтаеше за това, макар че не вярваше, че ще стане. А аз постоянно съм знаел, че един ден ще си дойда тук и тук ще си остана. Не съм имал желание да пребивавам в чужбина, само че не съм и мислил, че ще седна на този зам. — кметски стол ”, сподели още Керязов.

Керязов зарязал авансово уговорени задължения, с цел да влезе в новата си роля. Той се тормози, че няма да може да тренира, само че се надява да успее да си открадне време по-нататък, написа " България през днешния ден ".

Керязов е безапелационен, че ще работи за триумфа на града, както години наред работеше за своята кариера. От шестгодишен той се занимава акробатика и жъне големи триумфи.
Той прави грандиозна кариера на цирковата сцена, а през 2007 година даже печели премията „ Сребърен Клоун ” и основава фондация в България, която да помогне на надарени деца в спорта и изкуството.

Керязов впечатлява родната аудитория и със спектакъла „ Нощ на звездите ” , който провежда благотворително всяка година.

Във всички свои изявленията Керязов е безапелационен, че огромните му триумфи се дължат най-много на волята му и на брачната половинка му Дима.

„ Ако не беше тя да ме поддържа в доста сложните моменти, които съм имал, надали щях да се оправя ”, признателен е през днешния ден Енчо.

Бившият обичан на Мария Игнатова има двама синове–на 14 и 19 години, които сега учат надлежно в България и Германия. Керязов е безапелационен, че децата му сами ще изберат къде да живеят, само че се надява да изберат родината като него.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР