Отказът на Обединени патриоти да се срещнат с президента е

...
Отказът на Обединени патриоти да се срещнат с президента е
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Гласуването по пощата ще взриви изборите, това е една кутия на Пандора

Отказът на " Обединени патриоти " да се срещнат с президента е едно премислено решение. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация. Предложението за отхвърли е пристигнало от НФСБ.
" Ние се съгласихме с него, след консултациите на президента в понеделник, когато внезапно на дневен ред се оказаха увеличение на секциите зад граница, в смисъл отвън Европейски Съюз, каквато е Турция, и гласоподаване по пощата, т. е. стартиране на празен чек на господин Ердоган да пусне колкото реши бюлетини в българските избори ", безапелационен бе Веселинов. Той акцентира, че в случай че желаеме да взривим изборите и да ги лишим от всякаква легитимност, това е методът – гласоподаване по пощата.
 Вътрешна македонска революционна организация: Няма да допуснем гласоподаване по пощите, както и увеличение на секциите в Турция! Вътрешна македонска революционна организация: Няма да допуснем гласоподаване по пощите, както и увеличение на секциите в Турция!
Под привидното милеене за българите зад граница се крият тясно партийните ползи на Движение за права и свободи. С такава позиция във Facebook излезе зам.-пр...
" Това е една кутия на Пандора – в случай че я отворим, ще позволим в българския парламент да бъдат генерирани 10 или 15 депутати в допълнение на Движение за права и свободи и да превърнем Движение за права и свободи в един незаобиколим политически фактор ", съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация. Според него по този начин ще опорочим напълно вота, " тъй като доста от групите, които са в чужбина, са елементарно контролируеми и елементарно манипулируеми ". Веселинов уточни, че в писмото до президента, с което отхвърлят консултациите, главната причина е, че тези съвещания се употребяват само за правене на разнообразни внушения.
“В Народното събрание ще има чуване на четирима министри за наводненията в последните дни, не желаеме нищо да се замаскира, желаеме в случай че има проблеми, да ги покажем, това не са невидими проблеми, за това е работено “, сподели Искрен Веселинов. Според депутата от Вътрешна македонска революционна организация казусът е, че не е работено по тях 30 години и в този момент за един мандат се пробват да свършат неща, които са наслоени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР