Отказът на Демократична България (ДБ) да се срещнем за нас

...
Отказът на Демократична България (ДБ) да се срещнем за нас
Коментари Харесай

Нинова гневна от отказа на ДБ: Скриха се! Не искат промяна н...

" Отказът на " Демократична България " (ДБ) да се срещнем за нас значи, че не желаят да има постоянен кабинет и че желаят да отидем на избори. По-лошото е, че не желаят да стартираме смяната на модела, за който хиляди жители стояха по улиците и желаеха тази смяна ".

Това сподели на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто от Демократична България обявиха тази заран, че няма да отидат на консултациите за трети мандат, заяви bTV.

" С отхвърли да дойдат те отхвърлят да беседваме и за актуализацията на бюджета. С дейностите си рискуват да оставим пенсионерите без преизчислени пенсии, лекари и медици без помощ за Коронавирус рецесията, Министерство на вътрешните работи и Министерството на защитата без помощ за защита на границата, стопанската система без помощ за ограничения и така нататък ", сподели още Нинова.



Според нея очевидно има някакъв разнобой сред членовете на Демократична България, тъй като през вчерашния ден един от техните представители разгласи, че ще отидат на консултациите, а през днешния ден декларират, че няма.

„ Утре продължаваме със срещата с „ ИТН “, както е оповестена. От тяхното решение на следващия ден явно ще зависи към този момент по-нататък по какъв начин ще продължим. В четвъртък на общ конгрес ще решим какво да вършим “, сподели Нинова.

„ За нас беше разумно най-малко Демократична България да имат смелостта през днешния ден пред всички да кажат няма да подкрепим, защото…. Скриха се. Нашият метод в правенето на политика е за гласност ти бистрота “, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова прикани „ ИТН “ да отидат на следващия ден на срещата с тях и да заявят публично последната си воля.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР