Отказах цигарите през 2019 г., хероина през 1978 г., кокаина

...
Отказах цигарите през 2019 г., хероина през 1978 г., кокаина
Коментари Харесай

Кийт Ричардс: Отказах цигарите през 2019 г., хероина през 1978 г., кокаина през 2006 г., но все още обичам да пия

„ Отказах цигарите през 2019 година, хероина през 1978 година, кокаина през 2006 година, само че към момента обичам да пия “. Това самопризнание направи именитият китарист на " Ролинг Стоунс " Кийт Ричардс, който описа пред английското издание " Телеграф " за това по какъв начин е излязъл незасегнат от десетилетията на тежък живот - и за какво обича да се подиграва с Мик Джагър.


Ричардс разказва по какъв начин през годините се е отказал от някои от пороците си, в това число хероин и кокаин, и е почнал да води живот, непосредствен до трезвеността, наричайки го " неповторимо прекарване ". По-рано този месец Ричардс се причисли към сътрудниците си Мик Джагър и Рони Ууд, които отдадоха респект на починалия барабанист Чарли Уотс на представянето на идния албум на The Rolling Stones Hackney Diamonds в Източен Лондон.

Преди излизането на дълго чакания запис Ричардс описа за връзките си с многочислените си деца и внуци, за " очарователния развой " на остаряването и за отхвърли от алкохолната напитка, която той злокобно назовава " нуклеарни боклуци ".


Ричардс е женен за някогашния модел и артист Пати Хансен, 67-годишна, от близо 40 години. Двойката има две деца - дъщерите Теодора, на 38 години, и Александра, на 37 години. Преди да се ожени за Хансен, именитият китарист има 13-годишна връзка с музата на Rolling Stones и " момичето на седемдесетте ", починалия немско-италиански модел Анита Паленберг.


Двамата имат три деца - Марлон, който в този момент е на 54 години, и Данделон Анджела, която през април навърши 51 години. Третото им дете, синът Тара Джо Джо Гън, умира трагично от синдрома на неочакваната детска гибел през 1975 година, когато е единствено на два месеца.


По мотив фамилния живот Ричардс споделя пред вестника: " Обичам фамилиите си. Имам няколко - разширени. И всички те се обичат. " Ричардс сподели, че не е докосвал цигара от 2019 година, отказал се е от хероина през 1978 година, а по-късно и от кокаина през 2006 година

" Все още обичам да пия понякога - тъй като скоро няма да отида в парадайса - само че също така се пробвам да се любувам на това, че съм хетеросексуален. Това е неповторимо прекарване за мен ", споделя той. Въпреки това, определеното от Ричардс пиво към този момент не е това, което той назовава " Nuclear Waste " (ядрени отпадъци) - примес от водка и портокалова сода, която той постоянно е виждан да отпива по време на предходни изявленията. Въпреки годините на корист с опиати Ричардс съобщи, че е " блажен " да бъде здрав, когато наближава осемдесетте си години.

Може би съм блажен, че физически това нещо просто продължава ", споделя той. " Засега нямам същински проблем с остаряването. Има някои ужасяващи неща, които можеш да видиш в бъдещето, само че би трябвало да стигнеш до такава степен...Примирявам се с концепцията да съм на 80 години и към момента да вървя, да приказвам. Намирам стареенето за обаятелен развой... "

Новият албум на The Rolling Stones Hackney Diamonds ще бъде публикуван на 20 октомври. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР