Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи

...
Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи
Коментари Харесай

От последните минути: Борисов разкри каква страшна история се разиграва в КАТ

Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма искащи за катаджии, 30% са вакантните места. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на икономическия конгрес в Пловдив.
" В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме голямата опозиция на администрацията. Второ, незабавно губим претендентите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откогато въведохме камерите и таблетите, няма искащи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите ", заключи министър председателят.
Той сподели също, че пада равнището на на контрабанда на цигари - слиза под 6%. " С това си изяснявам вота на съмнение! С това ли сме нездравословни? ", попита Борисов. По думите му по времето на служебното държавно управление в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лв. по-малко от акцизи за разлика от в този момент.
Относно вота на съмнение, който внасят от опозицията, министър председателят акцентира, че по време на ръководството на Българска социалистическа партия всички фондове за България са бивали спирани. " Не ви ли е необичайно, че когато пристигна Българска социалистическа партия на власт, всички фондове стопират. Те споделят, че това е от ГЕРБ, само че когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен интервал. Не споделям, че е поради мен, по този начин се е случило, само че кажете едно " Благодаря ", сподели Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР