Откакто талибаните завзеха контрола над Кабул на 15 август, обикновените

...
Откакто талибаните завзеха контрола над Кабул на 15 август, обикновените
Коментари Харесай

Военният министър на Афганистан: Талибаните да спрат да се забавляват и да си правят селфита

Откакто талибаните завзеха контрола над Кабул на 15 август, елементарните бойци се възползваха оптимално от града. Когато не са на работа, талибански бойци посещават животните в зоологическата градина на Кабул, карат бронирани коли в увеселителни паркове, вземат участие в спонтанни битки и ритат топка в изоставено имение в столицата на страната.

Но " Уолструйт Джърнал " оповестява, че новият министър на защитата на Афганистан, наследник на създателя на талибаните, е споделил на бойците да спрат да се забавляват толкоз доста и да се съсредоточат върху дилемите.

„ Придържайте се към дилемите, които са ви предоставени “, споделя Маулави Мохамад Якуб в аудиосъобщение, оповестено в четвъртък. " Нарушавате нашия статус, който е основан с кръвта на нашите мъченици. "

В скорошна тирада, заяви медията, Маулави Якуб е споделил на бойците, че би трябвало да спрат да си вършат толкоз доста селфита, тъй като това може да компрометира сигурността на талибанските чиновници. Когато тези фотоси попаднат в обществените медии, съгласно него, това може да разкрие местоположенията и дейностите на управлението на групата.

Той също предизвестява бойците за прекомерно бързото шофиране и за разбиране на западната мода. По думите му бойците към този момент не би трябвало да носят коса до раменете, стилно облекло и бели високи кецове.

" Това е държанието на военачалниците и ръководителите на марионетките ", предизвестява министърът на защитата бойците, базирайки се на подкрепеното от Съединени американски щати държавно управление, което талибаните смъкнаха. " Ако продължим да се държим по този начин, не дай си Боже, ще загубим нашата ислямска система ", споделил им той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР