Откакто стартира през 2009 г., Uber непрекъснато тества границите на

...
Откакто стартира през 2009 г., Uber непрекъснато тества границите на
Коментари Харесай

Uber предлага пътуване с шейна с елени

Откакто започва през 2009 година, Uber непрестанно тества границите на опциите на услугата за запазване на коли. Не става дума единствено за доставка на храна - през последното десетилетие пасажерите могат да употребяват приложението за транспорт на пасажери, с цел да резервират всичко - от пътешестване с хеликоптер до гушкане на котенца от локален подслон. В един миг даже можеше да се резервира женитба с Uber.

А през днешния ден, в празничен поврат на тази традиция, приложението започва най-новото си начинание: Uber Sleigh - първата в света услуга по поръчка за пътешестване с шейна с елени, съобщи „ TimeOut ”.

Да, чухте вярно: единствено за стеснен интервал от време и в случай че инцидентно се намирате наоколо до Полярния кръг, можете да употребявате приложението Uber, с цел да осъществите най-смелите си празнични мечти. И това е гратис!

Ездата със северни елени потегля два пъти на ден сред 12 и 18 декември от курорта Апука в Рованиеми, който е столицата на финландска Лапландия. Повикайте шейна и ще бъдете отведени на двучасово картинно пътешестване през впечатляващите зимни пейзажи на лапландската провинция. След като се плъзнете през покрити със сняг гори и около големи замръзнали езера, шейните ще бъдат паркирани за междинна закуска с обичаен парещ сок от горски плодове и сладки изкушения към огън от дървени трупи. Това е малко по-хубаво, в сравнение с да седите на задната седалка на Toyota Prius.

Ездата със северни елени може да се резервира в приложението един час преди тръгването и ще се приема по реда на постъпване. Най-добрата част? Те са изцяло безвъзмездни! Сега остава единствено да покриете разноските си за полети до Лапландия...
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР