Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква дете, тя е

...
Откакто стана ясно, че Мария Илиева очаква дете, тя е
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Това Да Се Случи! Мария Илиева Взе Категоричното Решение За Бременността Си!

Откакто стана ясно, че Мария Илиева чака дете, тя е една от най-обсъжданите персони. Звездата настойчиво крие кой е бащата на детето й и към момента не е коментирала публично идното щастливо събитие, макар че сподели бременното си коремче в мрежата.

Приближени до изпълнителката разясняват, че тя е взела решение да роди наследника си зад граница. Звездата към този момент се е спряла на съответна клиника. Раждането на детето й ще се състои в Брюксел, написа Хот нюз.

Както към този момент стана ясно, обичаният й фамилията му от години живеят там. Певицата зачена от 27-годишния Георги Михайлов. Младежът е от София, само че фамилията му емигрирало преди години. В началото на лятото Мария Илиева посети Венеция дружно с обичания си и неговото семейство.

Оказа се, че обичаният й не произлиза от богато семейство, както клюките твърдяха първоначално. Бащата на Георги е някогашен футболист – Иван Михайлов. През 80-е той е бил една от очакванията на младежкия тим на ЦСКА.

Но за жалост кариерата му на зеления килим завършва прекомерно рано. Едва на 20 години Иван стопира с футбола поради поредност от тежки травми, които претърпява.

Любимият на Мария Илиева има по-малка сестра, която от години живее в Съединени американски щати. Любовта си към футбола Иван Михайлов предал и на двете си деца. Но за жалост Георги не е има неговите триумфи и самичък решил да се откаже. Но за разлика от него сестра му към този момент гради сполучлива кариера в историята на женския футбол.

Преди няколко години тя се включила към най-силния женски тим на Съединени американски щати и към момента е част от него.

Нищо чудно детето на Мария Илиева също да наследи гения на дядо си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР