Откакто стана ясно, че Деси Банова е дамата в сърцето

...
Откакто стана ясно, че Деси Банова е дамата в сърцето
Коментари Харесай

Бум! Оказа Се, Че Нищо Не Знаем За Връзката Между Деси Банова И Плевнелиев! Разбрали Са Се, Че Тя Няма Нужда Да

Откакто стана ясно, че Деси Банова е дамата в сърцето на Росен Плевнелиев, непрекъснато се появяват спекулации по тематиката. Една от тях гласи, че чаровната синоптичка се е изнесла от вкъщи си и дружно с дъщеричката си се е нанесла при някогашния президент. Но това се оказа следващият слух.

Папараци на „ България през днешния ден “ хванаха хубавицата в кадър след края на работния й ден. За всеобща изненада синоптичката към момента живее в дома си. Всеки ден след работа тя се прибира в дома, в който живее от години.

Очевидно хубавицата няма желание да се нанесе в жилището на обичания си и избира да остане в дома си, който се намира в полите на Витоша. А може би тя просто изчаква да премине еуфорията след оповестяването на връзката й с Росен Плевнелиев и едвам тогава да заживее с него под един покрив.

Напук на слуховете, че синоптичката на Нова тв кара бляскав автомобил и се движи с защита, това не е по този начин.

Скромната Деси Банова кара дребна дамска кола и явно няма желание да я размени за по-лъскав автомобил, макар слуховете, че Росен Плевнелиев към този момент й е поръчал подобен.

Любовната искра сред нея и някогашния държавен глава пламна малко след развода му с Юлияна.

Наскоро се появиха и клюки, че Деси Банова е бременна. Тя опроверга тези изказвания. Пред сътрудниците си хубавицата разяснява, че това не е правилно, само че доста би желала да се случи някой ден.

Блондинката споделила с тях, че само желае успокоение. И към този момент стартира да й писва от интереса към нея и към връзката й с някогашния президент, написа БГднес.бг
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР