Откакто стана съпруга на принц Хари и херцогиня на Съсекс,

...
Откакто стана съпруга на принц Хари и херцогиня на Съсекс,
Коментари Харесай

Как Меган Маркъл съсипа живота на брат си

Откакто стана брачна половинка на принц Хари и херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл е подложена на съществени медийни офанзиви от своя татко и своите доведени брат и сестра. Чухме какви ли не обвинявания по неин адрес, а в този момент идва ред на следващото.

Томас Маркъл Младши, полубратът на Меган Маркъл, съобщи, че нейният брак с принц Хари е унищожил неговия живот . И то дотам, че сега е скитник.

Според думите на 52-годишния Томас, от два месеца му се постанова да живее в хотел в Орегон дружно с годеницата си и двете им кучета. А повода за това е, че ползата към него около известната му доведена сестра не му разрешава да си откри естествен дом и работа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BUNTE (@bunte_magazin) на Фев 10, 2019 в 5:33 PST

Господин Маркъл се оплаква, че се намира в най-трудния интервал от живота си. Наскоро загуби работата си като стъклар поради здравословни проблеми. Хазяинът му го изгони, а финансовото му състояние е плачевно.

Междувременно, папараците непрекъснато го следват по петите. И всичко това не е по негова виновност, а поради Меган. Доскрошният му наемодател обаче твърди, че Томас е разрушил имуществото му и му е дължал пари, написа Metro.
 Меган Маркъл, брат й Томас Маркъл Младши и какво сподели за Саманта Маркъл
Защо братът на Меган Маркъл застана на нейна страна

Семейни войни безспир

Именно по тази причина, а и поради проблемите на доведения брат на херцогинята със закона, следващите обвинявания от него към нея звучат по-скоро като обезверен ход за финансови дивиденти , в сравнение с като откровено самопризнание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР