Откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е коренно

...
Откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е коренно
Коментари Харесай

Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил

Откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е радикално друг човек. От тогавашната хубавица, за която позата пред обектива бе предпочитана, през днешния ден е останала единствено красивата визия. Приоритетите към този момент са разнообразни и съвсем всички са свързани със сина й Борил, написа Шоу Блиц.

Изкусителната манекенка безусловно е ужасена от това, което технологията предизвика в детското схващане. И прави всичко допустимо да отвлича вниманието му в такива моменти.

``
реклама

Въпреки че е още доста дребен, синът й Борил към този момент е впечатлен от таблета и телефона на майка си. И при всеки комфортен миг търси по какъв начин да ги вземе. „ В последната година непрестанно ми искаше телефона – стартира да реве и да пищи, и ми го взима от ръцете. С Асен му взехме таблет, само че той не стопира да го гледа ”, признава Диляна. И споделя, че цялата обстановка стартира доста да я плаши.



„ Изплаших се по какъв начин му работи и даже забелязах, че става нападателен в един миг ”. Манекенката прави всичко допустимо, с цел да изясни на сина си, че тези му занимания са доста нездравословни. „ Той е благо дете, а стартира да блъска и да тропа по масите, разрешава си да размахва ръчички и да споделя – аз съм зомби и тогава в действителност се изплаших! Скрих му таблета.. Виждам, че в този момент е по-спокоен. Доскоро гледахме филмчета като „ Маша и мечокът ”, само че към този момент е малко по-голям и редуваме и с всякакви детски игрални филмчета ".



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР