Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, актьорът Асен Блатечки

...
Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, актьорът Асен Блатечки
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки прости на Диляна Попова, че разби семейството й

Откакто се събра дефинитивно с Диляна Попова, артистът Асен Блатечки се пробва да оправи връзките сред половинката си и 19-годишната си дъщеря Катерина. Доскоро своенравната девойка намерено недолюбваше манекенката, която скапе фамилията им, само че съгласно осведомени към този момент има смяна в държанието й. Младата жена е съумяла да елементарни на мащехата си и да се сближи с по-малкия си брат Борил, дочу HotArena. 

Макар че не са първи приятелки, Катерина и Диляна въпреки всичко са заровили томахавката и се стараят да поддържат естествен звук в общуването си, издават осведомени. През годините щерката на Асен се държеше резервирано с манекенката и не изпитваше топли усеща към нея, но в този момент е преосмислила отношението си. Направила го най-много поради брат си Борил, който през септември ще навърши 6 години. Катерина желала да има по-близка връзка с хлапето и по тази причина преглътнала гордостта си.

Връзката на Попова и Блатечки стартира като извънбрачна случка за него и мина през доста тествания, само че в последна сметка любовта им спечелва. С днеша дата те съжителстват умерено и се грижат дружно за сина си. От близо година пък разделят един покрив и са оставили неприятностите зад тила си.
Любовта на Диляна и Асен пламна на фотосите на сериала „ Стъклен дом ”. Те имаха доста общи подиуми, а работата по хитовата поредност ги сближи. По това време артистът още живееше с някогашната си брачна половинка Катерина Горанова и с щерка им, която носи същото име. Интимната спекулация на синеоката красавица и сексссимвола на българския спектакъл провокира доста спорни мнения и към момента обект на разнообразни злословия.

В началото те изрично отричаха да имат повече от професионални връзки, само че напълно скоро истината излезе нескрито. Манекенката шокира всички с признанието, че чака дете от артиста. „ Нещата просто се случиха, не търпят никакво разумно пояснение. По средата на бременността съм. Свидетели сме на доста такива връзки. Един мъж не може да бъде взет принудително! ”, разяснява тогава Диляна. И добави, че бебето не било заченато инцидентно, а напълно планувано, само че хубавицата не очаквала да се случи толкоз бързо. Тя избрала Блатечки за татко на сина си, тъй като изпитвала мощни усеща към него и считала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също доста желал да се снабди с правоприемник от мъжки пол и откровено се зарадвал, когато Попова му споделила, че е бременна. После обаче пристигнала сложната част.

Асен не намерил сили да заяви на формалната си половинка Катерина, че чака дете от друга и тя научила от медиите.

Шокът, който Горанова изживяла, бил голям,

само че най-вече потърпевша щерка им, която тогава таман навлизала в сложната тийнейджърска възраст. Девойката не съумяла да елементарни на татко си измяната и изпаднала в меланхолия. Уплашен за психологичното здраве на дъщеря си, Блатечки реши да остане в фамилното ложе и заряза Диляна в напреднала бременност. Според осведомени той й заречен, че ще се грижи за бебето и ще оказва помощ финансово, само че не желал да зареже щерка си в такова внимателно положение.

През последните години неведнъж се показваха клюки, че Асен и майката на сина му са се събрали. Родителите сякаш общуваха единствено поради детето и се срещаха само на рождения му ден, но след това се оказа, че в реалност са почнали да затоплят връзките си.
Свидетели пък постоянно засичаха Блатечки ту с Диляна, ти с Катерина, като се говореше, че в един миг още веднъж въртял и двете по едно и също време. Накрая на Горанова й писнало и отказала да взе участие в „ сходни циркове ”, стегнала си багажа и дефинитивно разкарала Асен. Сега тя има нова връзка с различен мъж, а някогашният й се събра с любовта на живота си – Диляна Попова, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР