Откакто се разведе, Орхан Мурад нехае нито за бившата си

...
Откакто се разведе, Орхан Мурад нехае нито за бившата си
Коментари Харесай

Oрхан Мурад нехае за внучето си

Откакто се разведе, Орхан Мурад нехае нито за някогашната си брачна половинка Шенай, нито за дъщеря си Сузанита, която на 15 ноември го направи дядо. Певицата със скандално минало роди наследник от приятеля си - състезателя по мятане на копия Марк Славов. Изпълнителката на парчето  „ Луцифер и Буда ” се ожали, че баща й даже не я поздравил. „ Той към този момент не се съществува за мен! Сега имам най-голямото благополучие – моя наследник! ”, безапелационна е младата майка.


Самият Мурад също чака дете от новата си жена Камелия. Запознати издават, че той никак не жалел за остарялото си семейство, а бил концентриран върху настоящата си обичана и бебето, което е напът.

Припомняме, че Орхан подписа брак напролет . Настоящата годеница на сърцето му се споделя Камелия Добрева. Бившата му Шенай пък отпътува за Италия и стартира работа в локален ресторант. Очаква се обаче да се прибере в България, с цел да оказва помощ на 19-годишната Сузанита в грижите за новороденото.

Говори се, че певицата била доста озлобена към новата брачна половинка на татко си и се зарекла, че повече няма да му проговори. „ Това създание не може да стъпи на дребния пръст на майка ми! ”, ядосвала се тийнейджърката, която по този начин и не съумя да направи сериозна кариера. Тя не желала и да чуе за известния си баща.

Сузанита роди на 15 ноември и назова сина си Матиас. Момченцето е пристигнало на бял свят посредством секцио с тегло от 3,600 година Щерката на Орхан изрече благодарности на лекарите и на приятеля си Марк, който бил на седмото небе от благополучие. „ Господ ме подари с още един прелестен мъж. Днес отваряме нова страница и разгласяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всеки път. Благодарна съм, че всичко мина наред, въпреки че не съумях да родя естетствено, както желаех и планирах. 9 месеца минаха ръка за ръка с какво ли не - плач, смях, боязън, цялост от всевъзможни страсти и мигове, хормонални настроения, безпорядък, само че и доста обич! Матиас Марк Славов - ти си всичко, от което съм се нуждаела и най-прекрасното нещо, което ни се е случвало ”!, разяснява изпълнителката в първите часове след раждането.

Не е чудно, че Сузанита забременя на нежната възраст от 19 години. Тя заряза учебното заведение още на 15, с цел да се развива в музикалния бизнес, но и кариерата й се провали. Девойката не съумя да изкара различен шлагер след дебютното си парче „ Луцифер и Буда ”. Невръстната изпълнителка мина и през клиника за лекуване на наркомани, а околните й се надяват, че няма да се върне към старите привички, откакто роди.

Дъщерята на Мурад нееднократно е говорила за проблемите си със зависимостите. Тя използва алкохол и пуши цигари от 13-годишна, неразрешените вещества също не са й непознати. Вместо да върви на учебно заведение като връстниците си, Сузанита заряза образованието и се посвети на нощния живот. Уж траяла като частна ученичка, само че съгласно осведомени не е приключила сполучливо. Най-ужасяващото беше, че вместо да се опитат да я озаптят, родителите й я подкрепяха в изцепките и твърдяха, че тя с нищо не се разграничава от връстниците си.

Що се отнася до връзките й с противоположния пол, младата майка смени няколко „ съществени ” гаджета, преди да се обвърже със спортиста Марк, който се изявява и като рапър. Хора от обкръжението на изпълнителката предсказват, че и тази връзка няма да просъществува дълго.

Макар че още няма 20 години, Сузанита си е правила какви ли не корекции по лицето и тялото. Преди да забременее, тя си постави изкуствени искрящо бели зъби, които доста припомнят тези на Благой Георгиев - Джизъса. Веднага щом навърши пълноправие, певицата си „ инсталира ” силиконови импланти в бюста, а джуките й към този момент са достигнали плашещи размери.

Новоизлюпената майка се кълне, че синът й Матиас я стимулира да се промени и да стане по-добра версия на себе си. Засега сътрудникът й Марк Славов я поддържа, само че времето ще покаже дали ще се задържат дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР