Откакто със съпругата му Меган Маркъл се установиха в САЩ,

...
Откакто със съпругата му Меган Маркъл се установиха в САЩ,
Коментари Харесай

Как Хари отдаде почит на Даяна

Откакто със брачната половинка му Меган Маркъл се откриха в Съединени американски щати, принц Хари не се е появявал обществено , с изключение на с присъединяване си в няколко доброволчески начинания. Преди дни обаче той последва образеца на херцогинята на Съсекс и записа видеопослание, в което също засегна тематиката за расовото неравноправие.
 Меган Маркъл, видеопосланието й за в поддръжка на Black Lives Matter и какво има да ни каже херцогинята
Меган Маркъл за расизма и гибелта на Джордж Флойд

Всички чакахме тези думи

На 1 юли принцеса Даяна щеше да навърши 59 години. По този мотив всяка година се раздават премиите Diana Award от едноименната благотворителна организация, основана в нейна чест. Тазгодишното издание мина в онлайн вид, а част от него бе точно изявлението на принц Хари.

Той стартира с това, че живеем във времена на огромна неустановеност , в които е доста значимо да намерим вдъхновението вътре в себе си. Обърна се към младежите зад организацията, от които се чака да основат позитивната смяна в света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @diana.4.ever на Юли 3, 2020 в 2:22 PDT

" Знам, че майка ми е ентусиазъм за доста от вас и мога да ви убедя, че тя щеше да се бие във вашия ъгъл. Като доста от нас, тя в никакъв случай не избираше лесния път, комфортния и прочут път , само че постоянно стоеше зад себе си и правилата си, както и зад всички, които имат потребност от нея ", сподели Хари.

Той не пропусна да разяснява, въпреки и косвено, расистките кавги по целия свят и придвижването Black Lives Matter, за което брачната половинка му изрази поддръжката си. По думите му, в този момент виждаме обстановки, в които разделянето, изолацията и гнева преобладават и болката излиза на повърхността, предава E Online.
 Кейт Мидълтън, принц Хари и предизвестието на херцога и херцогинята на Кеймбридж за Меган Маркъл
Как Уилям и Кейт разочароваха Хари

Не всичко е каквото наподобява

Херцогът на Съсекс показа и него, което неотдавна е споделил и със брачната половинка си - че тяхното потомство и тези преди тях не са създали задоволително, с цел да изтрият всички неточности от предишното . За което и се извини обществено. Но и съобщи, че желаят да бъдат част от решението и смяната, за които е настъпило времето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Diana Award (@dianaaward) на Юли 1, 2020 в 8:13 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР