„Откакто са заедно, тя го издържа. Бившата го ошушка до

...
„Откакто са заедно, тя го издържа. Бившата го ошушка до
Коментари Харесай

Гери Никол издържа Джизъса

„ Откакто са дружно, тя го устоя. Бившата го ошушка до стотинка и докара до банкрут “, разясняват осведомени с финансовото положение на Благой. Есмер го одрусала със сериозна прехрана и стопила банковите му сметки, но оправният Благо бързо се ориентирал в ситуацията и налазил Гери-Никол. Известно е, че певицата има заможни родители, с помощта на които поддържа висок стандарт на живот, та той съзрял в нейно лице идеалната цел. На сладкодумния състезател не му лишило доста време да омае 19-годишната изпълнителка и ловко се възползвал от щедростта й.

„ Благо в действителност живее на неин тил. Ако Гери-Никол го зареже, евентуално ще потърси друга заможна дама, която да го устоя “, разясняват близки до него. Родителите на Гери скоро науичили за връзката й с 36-годишния някогашен футболист и не били по никакъв начин очаровани от този факт.

Баща й Николай Георгиев бил твърдо решен да пропъди Джизъса от жилището на дъщеря си, а майка й Ирена се тормозила, че плейбоят ще повлияе отрицателно на кариерата й. Те пробвали да приказват с нея, но певицата се постарала да ги убеди, че няма мотив за терзание. До ушите на родителите на младата изпълнителка обаче достигнали грозни клюки – че Благо обяснявал на свои другари, че не харесвал полово Гери-Никол, само че му трябвали пари. Същевременно той си имал две-три мацки по негов вид, с които постоянно се виждал написа HOTNEWS.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР