Откакто Русия започна войната срещу Украйна този и още няколко

...
Откакто Русия започна войната срещу Украйна този и още няколко
Коментари Харесай

Стига сте ревали за Путин и шпионите му, поревете веднъж за България

Откакто Русия стартира войната против Украйна този и още няколко екземпляра, с които съм се запознавал в миналото по стичане на събитията, само че не подкрепям връзки, всеки ден ми изпращат послания по какъв начин Москва ще изтрие от лицето на земята украинците, ще ги изпепели, по какъв начин ще унищожи НАТО и Европейски Съюз, какъв брой близки славянски нации сме, какъв брой популярен началник е Путин и още от този жанр. Опитвам се да не обръщам внимание на това натрапване на прокремълска агитация: от илюзия, нелепост или от зависимости – все едно. Отначало си споделях, че тези хора имат право на свое мнение, само че доста бързо разбрах, че в действителност това непознато мнение, с което те живеят от години и изповядват сляпо. Слепци. По лично предпочитание. Най-много ме нервира това, че от разнообразни хора от време на време получавам едни и същи текстове. Това към този момент е огромна тъпота.

Преди две години с сътрудници от екипа на Фрог нюз написахме документална книга „ Сянката на прилепа – съветските секрети служби и ориста на България “, която издателство „ Слънце “ издаде. В нея сме се пробвали да съберем безспорни доказателства за това по какъв начин още след съветската гражданска война от 1917 година новосъдадените секрети служби на руска Русия се пробват да контролират/манипулират политическите, икономическите и обществените процеси в България. Например плана на Коминтерна, плануван и осъществен от Главното разследващо ръководство на Генщаба на руската войска (ГРУ) прочут у нас като Септемврийско въстание от 1923 година Същата матрица е приложена в Германия, Полша и даже в Бразилия… Резултатът е хиляди починали почтени жители и репресии от страна на управляващите. Атентатът в църквата „ Св. Неделя “ също е концепция на съветските секрети служби, а взривните субстанции и оръжия са се съхранявали в руското посолство във Виена. Атентатът в София е най-кървавият в света до случилото се на 11/9 в Ню Йорк! Списъкът е дълъг и доста, доста печален. По време на соца съветските служби са имали свои публични представители в Министерство на вътрешните работи и Държавна сигурност, които са свеждали линията на Москва, отнасяща се за нашия живот.

Какво имаме през днешния ден. 70 съветски дипломата и чиновници би трябвало да изоставен страната ни. Решението е взето след показани три отчета на ДАНС – нашата контра-разузнавателна централа. Чуват се изказвания, че нямало задоволително обстоятелства, уличаващи въпросните лица. Само че такива обстоятелства не могат да бъдат обществено огласявани. Врявата пък, която подвигат Копнелия Нинова и Костадин Костадинов припомня сълзливите подиуми от „ Злочеста Кръстинка “ на Илия Блъсков.

Има обаче неща, за които не се приказва, а те заплашват освен националната ни сигурност, само че изобщо устоите на държавността у нас. Присъствието и доста от дейностите на 150-те съветски дипломати у нас – брой съпоставим само с задачите на Москва в Съединени американски щати, Англия и Китай – будят подозрение и безпокойствие от години.
Реалните рискове:
Москва има всички проекти на АЕЦ „ Козлодуй “, знае слабите места на централата.

Само преди няколко седмици неидентифициран аероплан мина на към 30 км от АЕЦ „ Козлодуй “ и кацна несмущаван край Търговище. Това е директна опасност за електроцентралата и страната ни. Такъв полет може да извършат единствено чудесно готови експерти. Такива има задоволително в съветските секрети служби. Маршрутът не е определен инцидентно и е изпълнен съвършено. Твърденията са на потвърдени специалисти, известни и в чужбина, с които съм разговарял.

Русия има схемите на най-важните обекти от енергийната ни система.
Държи контрола върху ЛУКойл. Под съветски напън преди време бе ликвидирана втората рафинерия " Плама ", край Плевен, с цел да остане ЛУКойл без конкуренция.
Москва управлява през наша територия газопровода Турски/Руски поток.
Чрез близката до Путин Внешторгбанк съветските служби съучастваха във фалирането на КТБ и последвалото плячкосване на активите на банката. Христоматийна е далаверата с Виваком.

Руските служби познават цялата ни енергийна система и нейните слаби места. В енергетиката и до ден сегашен работят десетки техни сътрудници и подвластни от тях чиновници на високи позиции.

Москва управлява финансово и посредством зависимости най-малко няколко български партии, които са български единствено по регистрация.

В българските служби работят десетки съветски сътрудници.

Над 30 са пропутинските медии у нас, които непрекъснато облъчват хиляди българи с кремълска агитация.

Русия води намерено хибридна война против България, финансира тролска войска, командвана от центъра в Санкт Петербург, финансиран от приятеля на Путин, олигарха Евгений Пригожин, прочут като „ Готвача на Путин “. Той финансира и частната войска „ Вагнер “, прочула се със зверствата в Украйна.
Руските служби имат цялостна информация за минното дело у нас.

Русия е в основата на спираните изследвания на газови залежи в България, с цел да сме в плен на „ Газпром “.

ГРУ има цялостна информация за въоръжението и техниката на Българската войска – към момента към 70% е руско произвеждане. Това води до взаимозависимост за ремонтите на техниката и въоръжението.

От Андрей Луканов до ден сегашен най-малко четирима министър председатели и десетки министри, които са управлявали България са били под контрола на съветските служби. Същото важи за основни прокурори и висши съдии.

Дори част от висшия нравствен клир на БПЦ е подвластна от Руската патриаршия и водят война против така наречен „ гръцка школа “ кръг.

Над 400 000 съветски жители живеят краткотрайно или непрекъснато в България. Руснаци имат над 500 000 парцела в България. Някои назовават Поморие „ Малая Россия “…

Над 100 000 съветски жители имат компании и парцели в България.

Руската мафия управлява съществени елементи от цели браншове на българската стопанска система. Контролира и български политици. Това се потвърждава от наложения у нас постсъветски кагебейско-мафиотски модел на ръководство - слепване на цели кръгове от властта и прокуратурата с проведената престъпност.

Това в действителност е смъртна опасност за страната ни и за всички българи.

Москва ни дефинира като вражеска страна, дружно с останалите страни от НАТО и Европейски Съюз. Говорителят на Путин – Песков ни назова „ втора Украйна “. Шефът на Роскосмос Рогозин ни заплаши с нуклеарни ракети.
Посланик Митрофанова се държи у нас като помешчик с крепостни селяни.

Тази наша взаимозависимост от Русия се поддържа от наивни българи, които не могат да излязат от клишетата за „ братушките “, „ двойни освободители “ и „ Дядо Иван “. Техният наивизъм ненапълно е понятен, тъй като десетилетия наред историята е била част от комунистическата идеология. Но когато умници, чиито деца и внуци живеят и учат в „ омразния Запад “ се прехласват по Путин и върхушката край него ми идва допълнително.

Един подобен, който предизвестява да внимаваме с Русия, тъй като без нея не можем… е ученик на Бостонския университет. Защо баща му не го изпрати във Воронеж да натрупа познания? Егати лицемерите!

Иска ми се тези псевдо русофили да бяха познавали Василий Шукшин освен от екрана, само че и от книгите му. Та Шукшин бе написал: " Лъжи, неистини, неистини... Лъжи - за избавление, неистини - за възмездие, неистини – за реализиране на задачата, неистини – за кариера, разцвет, пари, апартамент... Лъжи! Цяла Русия се покри с неистини като краста ".

Днес май е още по-лошо.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР