Откакто придоби Twitter, Илон Мъск не спира да въвежда интересни

...
Откакто придоби Twitter, Илон Мъск не спира да въвежда интересни
Коментари Харесай

Защо Twitter става по-скъп за собствениците на iPhone

Откакто закупи Twitter, Илон Мъск не стопира да вкарва забавни и противоречиви промени в компанията, като през това време освободи и немалка част от заварените чиновници.

Милиардерът съумя и да сътвори драма с колоса Apple, откакто обществено се разгласи против практиката на компанията да постанова високи такси за приложенията в App Store, която самият той дефинира като “скрит налог ”. 

По-късно след среща с Тим Кук Мъск заяви, че сред тях двамата няма разкол, само че това може и да не е тъкмо по този начин, в случай че вземем поради новините от последните дни. 
 Снимка 598817
Източник: iStock

По данни на The Information Twitter възнамерява да вкара по-висока такса от 11 $ за услугата Twitter Blue за притежателите на iPhone, до момента в който при абонамент от уеб страницата таксата ще е единствено 7.99 на месец. 

Това наподобява е метод за “заобикаляне ” на скрития налог и метод за изложение на недоволството на милиардера по отношение на политиките на Apple.  

Twitter Blue дава на потребителите опция да слагат наследник бадж на профила си, който свидетелства за достоверността на акаунта. 
 Снимка 598816
Източник: Twitter

Както знаем, при договорката за Twitter Мъск имаше много мнения по отношение на действителния брой на ботове в мрежата, като малко по-късно Twitter Blue даже бе спряна поради навсякъде “верифициране ” на подправени профили.

Twitter Blue също по този начин обезпечава ранен достъп до нови екстри в платформата, като единственото ограничаване за достъп до Blue към този момент е профилът да е основан най-малко 90 дни преди старта на абонамента. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР