Откакто през 2021 г. Даниел Крейг се пенсионира от ролята

...
Откакто през 2021 г. Даниел Крейг се пенсионира от ролята
Коментари Харесай

Новият Джеймс Бонд - на финалната права

Откакто през 2021 година Даниел Крейг се " пенсионира " от ролята на сътрудник 007, в киносредите витае един непрекъснат въпрос - кой ще е идващият Джеймс Бонд. Спекулациите с името на артиста не стопират към този момент повече от три години.
 Даниел Крейг - не
Защо Даниел Крейг за малко да се размине с ролята на Бонд

Признанията на режисьора Мартин Кембъл

Едно съответно име обаче изскача още веднъж и още веднъж на челните места на букмейкърите, а в този момент The Sun настояват, че въпросният артист даже е получил неофициално предложение от Eon Productions - компанията, която основава филмите за Бонд.

Въпросният артист е Арън Тейлър-Джонсън - артистът, който последно гледахме в " Убийствен трен ", напълно скоро ще забележим и в " Крейвън Ловеца " от вселената на Marvel. " Бонд е за Арън, в случай че той реши да одобри работата ", разяснява източник на The Sun.

За момента обаче няма публична информация за това 33-годишният Тейлър-Джонсън да е получавал оферта от Eon Productions. От компанията за момента не са дали отговор на молбата за коментар по тематиката от Военновъздушни сили.
 Снимка 601288

е коментирал изказванията, че той може да е идващият Джеймс Бонд с думите, че е " очарователно и ужасно, че хората ме виждат в тази роля ". Следващият филм за именития разузнавач ще е 26-ият подред, само че даже и работата по сюжета му към момента не е почнала.

Сред останалите кандидати за ролята на сътрудник 007 са Хенри Кавил, Джеймс Нортън, Дамсън Идрис, Том Харди, Крис Евънс, Идрис Елба и даже Килиън Мърфи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР