Откакто прекрати футболната си кариера, Благой Георгиев-Джизъса претърпя смайваща визуална

...
Откакто прекрати футболната си кариера, Благой Георгиев-Джизъса претърпя смайваща визуална
Коментари Харесай

Благой Георгиев се превърна в двойник на Фики

Откакто приключи футболната си кариера, Благой Георгиев-Джизъса претърпя смайваща образна промяна. Бившият състезател наедря, пусна брада и се трансформира в сходство на чалга звездата Фики. В момента той е като двойник на фолк артиста и инцидентни хора сигурно биха могли да ги сбъркат.

Прави усещане, че в последно време Джизъса е качил килограми. Той с тъга и с пот на челото се опитвал да ги смъкна, само че към този момент безрезултатно, издават хора от обкръжението му. Благо няколко пъти в седмицата упражнявал, с цел да изгори тлъстините в региона на талията, но нямал кой знае какви резултати.

Георгиев се оплакал пред познати, че би трябвало да стопи 8 кила, които натрупал последователно, откакто се завърнал в България. Половинката му Златка Райкова се стараела да го успокои, че наподобява добре, само че суетният Благой надълбоко страдал от смяната във външния си тип.

Междувременно фамилията отпътува за Дубай, където се отдаде на едноседмична почивка. От последните фотоси на Златка в инстаграм се вижда, че Джизъса в действителност доста наподобява на синът на Тони Стораро. „ Ама ти с Фики ли си на отмора?! ”, подмятат сякаш на смешка почитатели на двойката.

Явно Райкова и обичаният й, както и доста други, не се тормозят да пътуват по време на пандемия. Блондинката не може да се оплаче от липса на пари и постоянно си разрешава освен екзотични почивки, само че и други първокласни придобивки.

През миналата година доста хора бяха наранени от върлуващия ковид и изпаднаха във финансова рецесия, но не и Златка, която наскоро се подреди с чисто нов автомобил - Мерцедес GLЕ купе. Запознати издават, че плеймейтката от няколко месеца пори софийските улици с първокласното возило. Благо не остава по-назад от жена си и също се фука със скъпа облага – бял Мерцедес S класа. Откъде фамилията е извадило 300 бона за новите коли, не е ясно. Джизъса от дълго време приключи спортната си кариера и в този момент развива детска футболна школа, а жена му се занимава с онлайн магазина си за облекла.  Отлично осведомени източници настояват, че поради охолния метод на живот, който Райкова показва, от Национална агенция за приходите са я погнали със подозрения за укриване на приходи. Фирмата й е била обект на цялостна данъчна инспекция, само че не е известно дали са открити злоупотреби.

Имаше интервал, когато финансовото състояние на Джизъса никак не беше цветущо. Малко след развода с някогашната си брачна половинка Есмер Омерова той съвсем банкрутира и се наложи да разпродава имуществото си, с цел да закрепи бюджета си. Стартира няколко разнообразни бизнеса, само че всички претърпяха крах. Наргиле барът му банкрутира едвам след няколко месеца битие. Сега обаче с горделивост показва скъпи коли и друзи белези на лукса.

Златка е безапелационна, че с обичания й мъж ще се поддържат и в положително, и в неприятно. Освен с онлайн търговия, плеймейтката се занимава още и с реклами в мрежата. Тя промотира разнообразни артикули в персоналния си инстаграм профил – от хапчета за намаляване до кремове за лице и памперси. Блондинката не ще да си спомня за предишното си на сексуален модел и споделя, че желае хората да я възприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на дрехи. Тя е безапелационна, че в никакъв случай към този момент няма да се снима гола, тъй като Благо е доста ревностен, а и фамилният живот в този момент е приоритет за нея, писа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР