Откакто повечето американци последно гласуваха за Конгреса, хиляди хора бяха

...
Откакто повечето американци последно гласуваха за Конгреса, хиляди хора бяха
Коментари Харесай

Съдебните дела водят до нови избирателни райони в някои щати. Може ли това да повлияе на контрола върху Конгреса?

Откакто множеството американци последно гласоподаваха за Конгреса, хиляди хора бяха добавени към избрани изборни региони — и извадени от други — според новите политически карти, признати след правосъдни решения.

Сборът от тази математика за преразпределяне, като се одобри, че няма огромна политическа смяна в посоката на която и да е от главните партии, демонстрира, че ще обезпечи облага от най-малко едно място за републиканците на изборите за Камарата на представителите в Съединени американски щати през ноември. Но това уравнение може да се обърне в интерес на демократите според от това какво се случва в продължаващите старания за прекрояване на конгресните региони на Ню Йорк.

Границите на домовете, преначертани преди изборите през 2022 година въз основа на последното броене на десетилетие, бяха преначертани още веднъж преди изборите през 2024 година в Алабама, Джорджия, Луизиана и Северна Каролина. Ню Йорк може да е идващият. Двупартийна комисия би трябвало да пусне ревизиран проект за регионите на Ню Йорк до 28...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР