Откакто посрещна на бял свят първата си рожба - сина

...
Откакто посрещна на бял свят първата си рожба - сина
Коментари Харесай

Николета Маданска катери планините с бебето

Откакто посрещна на бял свят първата си рожба - сина си Йоан, чаровната водеща на спортните вести по bTV Николета Маданска, се е посветила напълно на майчинството и грижите за детето, написа woman.bg.

" С бебе и куче в планината. Така ги разбирам аз разходките. Тези в мола не са моите ", гласи последният ѝ пост в Инстаграм, съпътстващ фотография, която демонстрира по какъв начин красивата половинка на Венелин Петков разхожда сина си и кучето си по Лозенската еко пътека. На фотоса щастливата майка е положила мъничето си в кенгуру и държи домашния си любим на мотив.

" По тази пътека се катерих за последно с огромния стомах три дни преди да родя. Днес моето момче за първи път се качи по познатия маршрут ", споделя още тя. От поста си проличава, че Маданска е парещ обожател на планинските направления. Малко преди да окичи рожбата си с първата в живота му мартеничка, Маданска разгласява кадър на луксозна морковена торта, която тя е направила вкъщи във връзка порастването на момченцето си.

" Празнуваме любовта. Вече на три месеца ", гласи текстът към фотография отпреди седмица, на която усмихнатата майка е гушнала Йоан. Неведнъж Николета е споделяла пред почитателите си, че най-лесният метод за влизане във форма след раждането е придвижването и разходките отвън града.

" А за хубава подготовка ви е нужна единствено здрава количка (нашата се оправи със сняг, лед, трошляк и кал) и крепко побутване “, написа тя в обществената мрежа, разкривайки, че бебето спи без проблем, когато е на открито с нея. Лъчезарната спортна журналистка и eксшефът на новините по bTV Венелин Петков станаха родители в края на декември 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР