Откакто не са пълноправни членове на кралския двор, принц Хари

...
Откакто не са пълноправни членове на кралския двор, принц Хари
Коментари Харесай

Меган отвръща на удара

Откакто не са пълноправни членове на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл имат свободата на изложение, която преди доста им липсваше (особено на нея). Няма подозрение, че сега херцогинята е водещата фигура в интензивностите в които се включват, а изявленията й стават все по-дръзки.

Вчера, 29 септември, Меган Маркъл взе виртуално присъединяване в Fortune`s Most Powerful Women summit. Срещата на върха на най-влиятелните дами идва броени часове откакто тя загуби правосъдната борба с Mail on Sunday . Според съда, изданието има право да се базира на части от книгата Finding Freedom, в която бе оповестено и писмото на Меган до нейния татко.

Очевидно ядосана от този процес на събитията, херцогинята на Съсекс си разреши да бъде много по-директна и прочувствена. Тя бе безапелационна, че всичко, което споделя, се приема спорно не поради нейните думи, а поради неправилната им интерпретация от хората и медиите.

на Сеп 29, 2020 в 6:44 PDT

" Ако в действителност ме слушате какво в действителност приказвам, ще разберете, че не е спорно " , съобщи тя. Освен това, Маркъл даде да се разбере, че не обича да обръща изключително внимание на всичко, което се приказва и написа по неин адрес, било то позитивно или негативно.

Днес Меган е безапелационна, че се усеща " освободена " от непознатите отзиви за нея и това й оказва помощ да живее доста по-добре и в мир със себе си, тъй като самата тя доста добре знае каква е истината за всичко, което се написа и се приказва, и не разрешава хорските приказки да я объркват, предава Daily Mail.

Освен това, Маркъл акцентира, че в последните месеци, откогато не е част от кралския двор, нейното внимание, както и това на брачна половинка й, е било ориентирано напълно върху фамилията, техните връзки и израстването на сина им Арчи . И вместо в останалото време да обръща внимание на мненията по неин адрес, тя концентрира силата си върху благотворителната фондация Archwell.
 Принц Хари, Меган Маркъл и ще ги забележим ли в риалити шоу по Netflix
Ще станат ли Хари и Меган новите Кардашиян

Каква изненада ни готвят

Херцогинята на Съсекс безапелационна осъжда " токсичността " на медиите , с която двамата с принц Хари би трябвало да се оправят. За нея е извънредно време хората да стартира да поемат отговорност за думите и дейностите си и да спрат процеса на дезинформация.

"If you listen to what I actually say, it’s not controversial. "

Meghan, The Duchess of Sussex, joined the Summit and shared her advice for speaking out on important issues:
— FORTUNE (@FortuneMagazine)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР