Откакто не е на телевизионния екран, бившата водеща Албена Вулева

...
Откакто не е на телевизионния екран, бившата водеща Албена Вулева
Коментари Харесай

Албена Вулева продава бижута против уроки! Изработва аксесоари и рисува картини, които търгува за скромни суми в интернет

Откакто не е на телевизионния екран, някогашната водеща Албена Вулева се занимава с направа на бижута, научи HotArena.

Тя се пробва да трансформира заниманието си в бизнес и предлага творенията си за продажба в обществената мрежа. Устатата русокоска основава обеци и други аксесоари от стъкло, естествени материали и метали, а цените, на които ги търгува, са скромни , писа „ Уикенд “.

Вулева е оповестила във Facebook, че бижутата й защищават от уроки и проклятия , а персоналната си дизайнерската линия е нарекла „ Хаял ”. Освен че майстори аксесоари старателно, Албена се занимава и с изобразително изкуство. Наскоро тя е приключила първата си картина с маслени бои, която е озаглавила „ Джамията ” . Рисунката също е оповестена за обмен, само че не е ясно дали се е намерил покупател за нея.

Вулева твърди, че джамиите й носят покой и ентусиазъм, по тази причина ги е трансформирала в тематика на част от творенията си. „ Там духът става чист, мислите необременени и времето стопира. За малко си различен човек, в различен живот и друга действителност. Когато излезеш, като че ли си отворил нова страница, чиста. Презареждане! ”, изяснява риалити звездата от „ ВИП Брадър ”, която наскоро одобри исляма и се отхвърли от християнската вяра.

Говори се, че Албена се решила на тази сериозна стъпка поради дългогодишния си другар – фитнес инструктора Недик Недев, с който ту се събират, ту се разделят. Известно е, че той е мохамеданин и русата хала също приела Аллах за собствен господ и лидер в живота . Тя зарязала оскъдните облекла, отказала свинското месо и дори се случвало да върви забулена със кърпа, настояват осведомени. Вулева изучила в елементи Свещения Коран и поддържала мнението, че исляма е най-миролюбивата вяра.

Бившата тв водеща от много време е запалена по магията на Изтока и даже се записала на уроци по турски език . Тя посещавала частна школа два пъти седмично и към този момент е овладяла словото на южните ни съседи. Албена сама признава, че мечтае някой ден да живее в Истанбул и го дефинира като най-красивия град в света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР