Откакто нападателят Али Соу замина да играе в руския Ростов,

...
Откакто нападателят Али Соу замина да играе в руския Ростов,
Коментари Харесай

Али Соу се събра със сексапилната Габи

Откакто нападателят Али Соу отпътува да играе в съветския " Ростов ", слуховете настойчиво пращат в предишното любовта му с родната хубавица Габриела Крекманова, разбра HotArena.

Но наподобява самият гамбиец " строшава на клеветата зъба ", тъй като се завърна в София и още веднъж е с Мис Ловеч, видя бдителното око на " България Днес ". Когато през лятото Соу отпътува за Ростов, Габи отиде да види по какъв начин е животът там, само че постоя малко и наподобява не й хареса. Вече няколко месеца хубавицата е сама в София, само че през цялото това време не се появи даже намек да има различен мъж до нея.

Сега Соу има няколко свободни дни, защото клубните тимове са в отмора поради паузата за мачовете на националните тимове. Докато представящите страните си играчи са на лагер, то останалите получиха къса отмора. Това даде опция и на тъмнокожия голаджия да пристигна до София и да бъде още веднъж с обичаната си. Самият Соу бе засечен с другари, измежду които и Владимир Манчев, да кръстосва из кафенетата на столицата ни.

За следващото събиране на двойката загатна и самата Габи единствено преди дни, когато пусна загадъчни фотоси с жабчета, с които сподели, че любовта още веднъж е при нея. Най-сериозни клюки за раздяла потеглиха през лятото, след завръщането на Крекманова от Ростов, когато двамата се изтриха взаимно от профилите си в обществените мрежи, както и отстраниха общите си фотоси. Но това бе поправено и те още веднъж се следват във виртуалното пространство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР