Откакто Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино

...
Откакто Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино
Коментари Харесай

Лейди Гага, Дан Хортън и това ли е новото гадже на певицата

Откакто Лейди Гага се раздели с годеника си Крисчън Карино през февруари, слуховете за хипотетичните връзки на певицата напряко не стопират.

Едно от имената, спрягани за нейни гаджета, беше и това на Брадли Купър, изключително след раздялата му с Ирина Шейк. През уикенда обаче Лейди Гага беше видяна с различен мъж.

Според списание People, певицата е хваната да интимничи по време на брънч в Лос Анджелис със звукорежисьора си Дан Хортън. И направените фотоси го потвърждават.

Това е първата обществена проява на сходен вид връзки с някого от страна на 33-годишната звезда след раздялата й с Крисчън Карино.

Два дни откакто папараци съумяха да снимат целувката сред Лейди Гага и 37-годишния Дан Хортън, в Instagram се появи обява на някогашната брачна половинка на звукорежисьора, актрисата Отъм Гудзарди.

Според доста непознати медии постът ѝ, който е нейна фотография, съпроводена с текст " Poker Face " (заглавието на една от песните на Лейди Гага), в действителност приказва, че актрисата е осведомена с хипотетичната нова обич в живота на някогашния ѝ брачен партньор. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР