Откакто живеят в САЩ, Хари и Меган рядко имат публични

...
Откакто живеят в САЩ, Хари и Меган рядко имат публични
Коментари Харесай

Как изглежда домът на принц Хари и Меган Маркъл

Откакто живеят в Съединени американски щати, Хари и Меган рядко имат обществени прояви. Ако изключим няколко папарашки фотоси на Меган, до момента в който пазари, съвсем не сме виждали по какъв начин наподобява всекидневието на двойката.
 Меган Маркъл на фермерския пазар в Санта Барбара и правилото, което наруши
Правилото, което Меган Маркъл наруши

Очевидно не става дума единствено за британския протокол

Сега обаче херцозите на Съсекс дадоха невиждан, въпреки и дребен, достъп до дома си в Монтесито. Това стана с видео на благотворителната им организация Archewell, в което обръщат внимание на фонда Responsible Tech Youth Power.

Принцът и Меган разговаряха отдалечено с младежи от някои от 26-те софтуерни компании, подпомагани от фонда. За самото видео съпрузите бяха седнали на скамейка в градината на дома си в Монтесито.

Зад тях се вижда зелена морава, както и две колони, обгърнати в пълзящи растения. В далечината пък се разграничават двете палми, за които Маркъл преди време призна, че са били една от повода да изберат точно тази къща.

" Едно от нещата, които брачният партньор ми видя, до момента в който се разхождахме из къщата, бяха тези палмови дървета. Виж по какъв начин са сплетени в основата си? Любов моя, това сме ние, сподели той ", споделя херцогинята пред The Cut.
 Принц Хари, Меган Маркъл и обмислят ли да се реалокират в Малибу
Готвят ли се за смяна Хари и Меган

Двойката сигурно се нуждае от нещо такова

Имотът им в Монтесито се разполага на 30 хиляди квадратни метра и разполага още с басейн, курник и огромна детска площадка. Дали обаче ще останат да живеят там или ще изберат да се реалокират в Малибу следва да забележим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР