Откакто изгря на сцената на световния тенис преди повече от

...
Откакто изгря на сцената на световния тенис преди повече от
Коментари Харесай

Шарапова разкри, че шумното пъшкане ѝ носи много болка

Откакто изгря на сцената на международния тенис преди повече от 15 години, Мария Шарапова има една запазена марка - непрекъснатото охкане на корта. Независимо дали печели или губи, дали удря мощно или едва топката, всяко нейно отиграване е съпроводено с прословутите ѝ стонове.

Колкото и привидно да наподобява безобидно, то очевидно не е толкоз безболезнено за самата рускиня. Тя призна, че още от тийнейджърска възраст гърлото я боли непрекъснато след мач, когато е пъшкала и викала в продължение на часове.

"Знам, че всички ме свързвате с това охкане. Но почтено да ви кажа, от него ме боли гърлото непрекъснато. Изпитвам непрекъсната болежка след мач и когато таман отмине, е ред на нов дуел. Пъшкам на корта още от девическа възраст и това просто остана с мен с течение на кариерата ми ", съобщи Шарапова.

След завръщането си на корта поради наказване за приложимост на мелдоний, представянето ѝ върви надолу. Бившата половинка на Григор Димитров е непрекъснато измъчвана от травми, а тази година сезонът за нея приключи още през август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР