Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019

...
Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019
Коментари Харесай

Григор Димитров хлътна по 40-годишна рускиня

Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019 година, никой нищо не знае за персоналния живот на българската тенис звезда, разбра HotArena.

Сега обаче на дневен ред излиза въпросът дали в живота на 29-годишния хасковлия няма нова муза. От към два месеца Григор постоянно харесва фотоси на 40-годишната съветска хубавица Виктория Боня в Инстаграм.

Двамата също по този начин се следват един различен. Затова нищо чудно това да е тайната връзка на спортиста. Г-жа Боня е доста известна в родината си и има над 7 млн. почитатели в обществената мрежа. Виктория е известна тв водеща и актриса, като постоянно взе участие в разнообразни риалити излъчвания.

Красавицата има богата кариера. През 2001 година тя показва Русия на състезанието за хубост " Мис Земя ". През 2007 година се снима за съветското издание на списание Пентхаус ", а през декември изгрява на корицата на " Максим ". Има фотоси и за " Плейбой ". Наред с това взе участие в доста шоу стратегии и риалита.

Хубавицата е с цели 12 години по-голяма от Димитров - на 40. Които обаче въобще не й личат. А и хасковлията несъмнено си пада по какички. 

Последната сериозна връзка на нашенеца беше с поп звездата Никол Шерцингер, която даже пристигна в България поради него. И която също е много по-голяма от него. С Гришо бяха дружно цели 4 години. Преди нея пък той имаше сериозна връзка с друга рускиня - Мария Шарапова, която също му е кака, въпреки и с 4 години, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР