Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019

...
Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019
Коментари Харесай

Григор Димитров си пада по 40-годишна руска красавица

Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019 година, никой нищо не знае за персоналния живот на българската тенис звезда. Сега обаче се питаме дали няма нова муза в живота на 29-годишния хасковлия.

От към два месеца Григор постоянно харесва фотоси на 40-годишната съветска хубавица Виктория Боня в “Инстаграм”. Тя е доста известна в родината си и има над 7 млн. почитатели в обществената мрежа. Боня е известна тв водеща и актриса и постоянно взе участие в разнообразни риалити излъчвания.
 Любопитното е, че неотдавна Виктория Боня живее в Монако, където резидент е и Димитров. В средата на юни тя се похвали, че си е купила жилище на крайбрежието в Монте Карло и е доста щастлива с новата си облага.

Виктория Боня има богата кариера. През 2001 година тя показва Русия на състезанието за хубост “Мис Земя”. През 2007 година се снима за съветското издание на списание Penthouse, а през декември изгрява на корицата на Maxim. Има фотоси и за Playboy. Наред с това взе участие в доста шоу стратегии и риалита. Последното от тях е приключенското “Форт Боярд”, което се снима във Франция.
 Виктория Боня @@@
Шеметната русокоска има щерка от ирландския милионер Аликзандър Майкъл Смърфит, с който се среща в Москва през 2010 година. Тяхната наследница Анджелина Летиция се ражда на 17 март 2012 година. През 2017-а двойката се разделя, само че Боня и Смърфит и до през днешния ден поддържат другарски връзки и се грижат взаимно за щерка си.
 Виктория Боня @@@
В момента Григор се приготвя за рестарта на тенис сезона след дългата пауза, породена от пандемията от COVID-19. Интересното е, че Виктория Боня има своя доктрина за разпространяването на заболяването и има вяра, че всичко е плод на скрит план, поради което си навлече много рецензии в родината си.

Димитров от дълго време си пада по по-зрели дами. Никол Шерцингер бе с 13 години по огромна от него, а предходната му обич Мария Шарапова “само” с 4.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ВИКТОРИЯ БОНЯ ВИЖТЕ ТУК!!!  Виктория Боня @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР