Откакто Фики Стораро обяви преди две години, че ще се

...
Откакто Фики Стораро обяви преди две години, че ще се
Коментари Харесай

По стъпките на татко си: Фики си призна за изневерите! Но не би простил на жена, ако му кръшка

Откакто Фики Стораро разгласи преди две години, че ще се дами за Гюлджан, не стопират слуховете, че той надалеч не й е правилен, разбра HotArena.

Макар да изяснява какъв брой обича брачната половинка си, която преди година го подари със наследник, в музикалните среди интензивно се разискват изневерите на Стораро – младши.

Доскоро Фики избягваше да разяснява дали страни от брачното ложе и се опитваше да си построи облик на образцов брачен партньор. Най-накрая обаче фолк звездата си призна, че надалеч не е правилен.

Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало “, призна Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка. По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че в действителност изневярата надалеч не е нещо ужасно и не е от значително значение за връзките в фамилията. „ Важното е да си до обичаната, да я подкрепяш, тъй като всяка жена има потребност от внимание, грижи и доста обич “, съобщи плейбоят на лекия род, писа „ Галерия “.

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би дал прошка невярност и е последовател на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, само че дамата няма право да кривне настрана. С изявлението си Стораро удостовери неспирните злословия, че не е доста правилен на Гюлджан, само че пък се пробва да компенсира слабите си ангели с внимание, дарове и благо отношение към половинката си.

Баща му Тони Стораро е измежду най-големите плейбои в чалгата и макар че с жена му са от десетилетия дружно, е обществена загадка, че той не си ляга единствено с нея. И дребният наследник на семейството – Емрах, го раздава разбивач на женски сърца. Тийнейджърът имаше връзка с дъщерята на Лияна, само че тя не продължи дълго. Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк артист, върви решително по стъпките на родата си и стартира да се забърква в кавги с дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР