Откакто екшън звездата Долф Лундгрен обяви наскоро, че се бори

...
Откакто екшън звездата Долф Лундгрен обяви наскоро, че се бори
Коментари Харесай

Долф Лундгрен гасне

Откакто екшън звездата Долф Лундгрен разгласи неотдавна, че се бори с рак на белия дроб, бе сниман за пръв път от папараци.

 

Шведският юначага карал самичък първокласната си лимузина, облечен в комфортен спортен екип, комбиниран с тъмни очила. Макар да се придвижвал постепенно и деликатно, очевидци разкриват, че изглеждал прекомерно добре като за човек със смъртоносна диагноза.

 

Преди броени дни звездата от „ Универсален боец “ показа, че туморът му е бил открит през 2015 година и по това време е бил с размера на лимон, последван от още няколко злокачествени формирания в бъбреците и черния дроб.

Началната терапия била сполучлива, само че 5 години по-късно ракът се върнал с цялостна мощ.

 

Долф споделя, че съгласно доктора му оставали още 2-3 години живот, само че по гласа му познал, че това е най-оптимистичната прогноза. Дал си сметка, че по-скоро има разполагаем едвам няколко месеца. Това разкрива пред водещия Греъм Бесинджър.

 

За благополучие екшън звездата трансформирал лекуването си благодарение на фамозната американска онколожка доктор Александра Дракаки и сега туморите са се свили с към 30%.

Екшън звездата е безапелационен, че в случай че почине – почине, това е ситуацията.

От много време не е забелязван в компанията на половинката си Ема Крокдал, за която се венча през предходната година.

 

Тя е единствено на 25 години. Двамата се срещнали във фитнеса, преди да се обвържат трайно. Тя обаче прекарва повече време в Швеция, до момента в който Долф е в Лос Анджелис, където продължава лекуването си, както и фотосите на следващата част от „ Непобедимите “ със Силвестър Сталоун.

Убеден е, че ракът му е вследствие на злоупотребата със стероиди. На млади години в продължение на десетилетие приемал големи количества тестостерон и няма по какъв начин тази му неточност да не се отрази върху тялото му. Съветът му към младежите е да не повтарят грешката му, защото това убива.

 

Той обаче комфортно пропуща да спомене любовта си към пурите, които пуши от 14-годишен. Признава, че за тях го „ отворил “ личният му татко Карл Лундгрен – шведски икономист и дълготраен върховен държавен служител. Актьорът даже взе участие в реклама на кубински папироси през 2019 година, откакто към този момент бе диагностициран с онкологичното заболяване.

Инфо: Уикенд

Тагове: Долф Лундгрен Карл Лундгрен Греъм Бесинджър рак на белите добове д-р Александра Дракаки Ема Крокдал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР