Откакто е в САЩ, Адел изглежда много по-уверена в себе

...
Откакто е в САЩ, Адел изглежда много по-уверена в себе
Коментари Харесай

Адел и признанието й, че е била почти алкохоличка

Откакто е в Съединени американски щати, Адел наподобява доста по-уверена в себе си. Виждаме го, когато е на сцената на зала " Колизеум " в Лас Вегас и приказва с почитателите си, виждаме го и когато е до половинката си Рич Пол, и не се тормози да демонстрира какъв брой е щастлива.
 Женени ли са Адел и Рич Пол
Женени ли са Адел и Рич Пол

Какво демонстрират думите на певицата

По време на едно от последните си участия в " Колизеум " 35-годишната певица направи и изненадващо самопризнание. " Спрях да пия алкохол преди към три месеца и половина. Досадно е. Имам поради, че безусловно прекалявах с алкохола в 20-те си години, само че много ми липсва. "

След това изпълнителката на " Turning Tables " пожела " наздраве " на хората с уиски в публиката и съобщи, че им завижда, пишат Guardian. И напомнят нейното изявление за Vogue, в което признава какъв брой зле й се е отразило затварянето около пандемията, когато е започвала да пие от " все по-рано и по-рано денем ".

" Винаги съм имала тесни връзки с алкохола. Той постоянно ме е привличал. Той беше нещото, което отнемаше татко ми от мен и постоянно съм желала да схвана какво му е толкоз страхотното ", споделя изпълнителката на " I Drink Wine ".

Когато певицата й Марк Евънс, с който изобщо не съумява да се сближи, умира през май 2021 година, тя взема решение да спре да пие. " Това е превъзходен метод да се опознаеш - пиеш вода и оставаш изтрезнял ", признава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР