Откакто е станал звезда, един от най-търсените актьори у нас

...
Откакто е станал звезда, един от най-търсените актьори у нас
Коментари Харесай

Горещ слух в актьорските среди: Неслучайно Владо Карамазов е обвил личния си живот в мистерия

Откакто е станал звезда, един от най-търсените артисти у нас Владимир Карамазов, баламосва медиите и своите фенове, че не се интересува от любовни милувки. Никой в никакъв случай не забелязвал 40-годишния красавец на обществено място с жена. Единствената по-интимна непосредственост с представителка на нежния пол Карамазов показва по време на екранните си секс подиуми в хитовата крими поредност „ Дяволското гърло ” с Теодора Духовникова.
Двамата бяха в основните функции, само че пристрастеността им уви, останаамо на дребния екран. Владо даже възропта обществено против слуховете, че е асексуален и не прави секс. „ Естествено, че обичам секса. Кой не го обича?! Сега, какъв брой постоянно ми се случва да го върша, е различен въпрос ”, съобщи преди време артистът и разясни, че от доста работа в киното и Народния спектакъл, не можел да си хване съществено гадже. Надявал се, че някой ден щял да стане татко.

Клюките, че е на другия бряг се подклаждат и мистерията, в която Карамазов е обвил персоналния си живот. На журналистическите въпроси има ли сега другарка, артистът постоянно дава отговор с „ не ”. Според източници на „ Уикенд ”, които пожелаха анонимност, от няколко години Карамазов имал по-специални връзки с прочут столичен доктор. Артистичният и сантиментален лекар, който сега е на най-високото ходило в болничната подчиненост, тръгнал от най-ниското равнище. Според мълвата, която циркулира в медицинските среди, амбициозният доктор имал всички шансове да се издигне до поста здравен министър или най-малко зам.-министър.
Сред вип пациентите на хирурга била даже естрадната прима Лили Иванова. Персоналът на болничното заведение нееднократно е забелязвал изпълнителката на „ Камино ” да посещава неговия кабинет. Вечната Амбър ценяла доктора освен поради професионализма му, само че и поради неговата поверителност. Той пазел лекарската загадка във връзка с нейните болежки. Преди години естрадната звезда получила сериозен кръвоизлив в корема след концерт в Разград и оживяла по знамение. Близкият до сърцето на Карамазов доктор, бил един от малцината експерти, на които Лили се доверявала.

Като дете хирургът постоянно боледувал и се налагало да му слагат голям брой мъчителни инжекции. Затова намразил „ белите престилки ” и се зарекъл, че ще стане всичко друго, единствено не и доктор. Като възпитаник в десети клас трансформирал решението си. Първо бил санитар, а през днешния ден към този момент се подрежда измежду най-хубавите столични хирурзи. Най-голямата му пристрастеност са пътешествията и изкуството. Освен че постоянно имал билет за първия ред на всички театрални постановки на Владо, докторът пишел стихове и обожавал да върви по галерии. Предпочитал живописните платна на „ старите майстори ”.
След като трансферирал 40-те, суетният доктор почнал да поставя извънредно доста грижи за външността си. Една от най-очевадните била да боядиса косата си в гарвановочерно.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР