Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с

...
Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с
Коментари Харесай

Когато половинката на Джеф Безос демонстрира секси форми

Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на отегчителен бизнесмен, на който в главата са му единствено сметки и не знае по какъв начин да си живее живота и да си харчи парите.

Няма спор, че създателят на Amazon работи доста, даже и откакто се отхвърли от поста на изпълнителен шеф. А очевидно от Санчес си е откраднал мъдростта, че колкото по-здраво работиш, толкоз по-здраво би трябвало и да се забавляваш.

Затова и двамата постоянно пътуват и си дават време да преоткриват нови места, до момента в който се радват на взаимната си компания. А в това време Лорън Санчес употребява профила си в Instagram, с цел да показва на почитателите си освен какъв брой е щастлива от връзката си милиардера, само че и по какъв начин се поддържа във форма и каква визия избира за червения килим.

Често виждаме половинката на Безос на блестящи събития, на които без подозрение се откроява страхотният ѝ външен тип. Личи си, че 52-годишната журналистка работи старателно във фитнес залата, с цел да наподобява толкоз добре.

Майката на две деца постоянно споделя някои от обичаните си предписания в обществените мрежи, доказвайки, че доста вкусни и устойчиви ястия могат да се подготвят вкъщи. Този път Лорън е решила да даде на феновете си незадълбочен взор от нейната интензивна рутинна тренировка с няколко сторита в Instagram. 

Бившата медийна персона показа клип от домашната си фитнес зала, облечена в бяло горнище и тъмносин чеп, като на заден декор, до момента в който извършва силовите си извършения, се вижда ѝ годеникът ѝ Джеф Безос.

Малко по-късно Лорън Санчес се похвали и какъв брой добре наподобява поддържаното ѝ плътно тяло в елегантна алена рокля по нея, до момента в който участва на огромното събитие на Glamour, което отдава респект на отличените съгласно изданието Жени на годината за 2023 година, сред които попадат имената на Мили Боби Браун, Виктория Бекъм, Брук Шийлдс и други.

Междувременно стана ясно и че двойката се приготвя за огромното си пренасяне от Сиатъл в Маями. Бизнесменът показа прочувствено известие за довиждане, откакто закупи необикновено имение, ситуирано в Индиън Крийк - място, известно с обстоятелството, че много други звезди имат парцели там, в това число Том Брейди и Иванка Тръмп, написа Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР